Sorteer op:
 
2 artikelen van merk: Isla Moos

Isla Moos keelpastilles

Isla Moos - Moos Keelpastille

Moos keelpastille
€ 4,15
Meer over dit product

Isla Moos - Moos Keelpastille

Moos keelpastille
€ 6,25
Meer over dit product

Wanneer uw weerstand laag is en u last heeft van kriebelhoest en heesheid, dan is Isla Moos een middel die voor verzachting zorgt. Zoals de naam al doet vermoeden worden deze pastilles voor een groot gedeelte gemaakt van een extract van IJslands mos. Naast dit heilzame ingrediënt zit er ook: zoetstof, water, kleurstof, verdikkingsmiddel en coating in de Isla Moos pastilles.

Isla Moos kopen bij de Koopjesdrogisterij

Wij verkopen een aantal populaire smaken Isla Moos keelpastilles. Zo kun je kiezen uit de smaken cassis, mint en puur. Je stembanden zullen minder overbelast raken dankzij deze pastilles. Het is belangrijk om de bijsluiter te lezen en niet meer dan 1 a 2 pastilles per dag in te nemen. De Isla Moos pastilles zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen. Het bestellen bij de Koopjesdrogisterij gaat snel en overzichtelijk. De producten van Isla Moos zijn altijd op voorraad. 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder