Jojoba is een altijd groene struik die groeit in het woestijnklimaat van Zuid Amerika. De olie die geëxtraheerd wordt uit de zaden lijkt qua samenstelling erg veel op menselijk talg waardoor hij een opvallende verwantschap met de huid en het haar heeft. Door zijn droge textuur en originele compositie heeft het vele cosmetische toepassingsmogelijkheden. Toegepast als dagelijks verzorgingsproduct versterkt het de hydrolipidenlaag van de huid en reguleert het de talgproductie van de vette huid. Ook de reinigende eigenschappen zijn uitstekend en het is probleemloos aan te brengen op de ogen en het gezicht.

Ingredienten
Jojoba zaad olie (simmondsia chinensis seed oil) 100%

Gebruik
Lichaam:
Jojoba-olie is gemakkelijk over de hele huid te verdelen en zeer aangenaam voor de huid. Het trekt snel in, plakt niet en geeft een zijdezacht gevoel aan de huid. Breng de olie spaarzaam op en smeer het goed uit.

Haar:
Jojoba-olie is ook erg goed te gebruiken voor het haar. Een jeukende hoofdhuid of droog haar knappen zienderogen op van een hoofdhuidmassage met Jojoba-olie.
Jojoba-olie geeft een prachtige glans aan het haar.

Gezicht:
Jojoba-olie is een natuurlijke antioxidant en zit stampvol vitamine E en gezonde vetzuren. Jojoba-olie dringt diep in de huid waardoor de huidvochtigheid positief beïnvloed wordt. Jojoba-olie reguleert de talgproductie en is daarom prima wapen tegen glimmende plekken en puistjes.

Waarschuwing
Alleen uitwendig gebruik
Niet inslikken
Bevat geen zonprotectie filters

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder