Glycerine werd reeds in 1779 ontdekt. Deze kleur- en geurloze siroopachtige substantie wordt verkregen uit vetten en olieën. Plantaardige glycerine wordt voornamelijk gewonnen uit kokosnoot.
Omdat glycerine zoet is, wordt het gebruikt om de smaak van voedingsmiddelen te verzachten. De vochtinbrengende eigenschappen maken glycerine geschikt voor de vervaardiging van huidverzorgingsproducten en zeep.

Plantaardige glycerine is een belangrijk ingrediënt van veel gezondheids- en cosmeticarecepten in de boeken van Hulda Clark. Zo wordt het door haar gebruikt voor als ingrediënt voor aftershave en eyeliner, maar ook voor limonade.

Glycerine vormt een wezenlijk bestanddeel van Hulda Clarks bekende nierenkuur. De bevochtigende eigenschappen houden de wanden van de urinewegen glad en soepel, hetgeen de uitscheiding van afvalstoffen vergemakkelijkt.

Distributeur
Holisan BV
Merwede 30
8226 NA Lelystad

12-2014

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder