De kokospalm is wereldwijd bekend om het grote aantal toepassingen die de boom te bieden heeft. Kokosolie is een vaak gebruikte olie in cosmetische producten en dat is niet voor niets. Kokosolie wordt goed door de huid opgenomen en het heeft een sterk hydraterende werking. Het biedt direct verlichting voor de droge, trekkerige huid en het voorkomt schilfering en huidirritaties.
 
Gebruik:
Aanbrengen op de huid en grondig inmasseren. geschikt voor dagelijks gebruik.
 
Samenstelling:
Glycine soja, ethylhexyl stearate, parfum, cocos nucifera oil, passiflora incarnata, prunus amygdalus dulcis, persea gratissima oil, macadamia ternifolia seed oil, tocopherol, benzyl salicylate, butylphenyl, methylpropional, citronellol, geraniol, hexyl cinnamal

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder