Omschrijving:
Door middel van vetten, verkrijgt men fijne geurstoffen uit de bloemen van verschillende jasmijnsoorten. Het resultaat is een sterk naar jasmijn ruikende vloeistof, welke zijn voornaamste toepassing vindt in de cosmetica- en parfumindustrie. Deze methode noemt men enfleurage. Jasmijnolie heeft geen specifieke geneeskrachtige werking, maar is door zijn geur aangenaam om te verdampen in een aromalampje. De olie wordt in oosterse landen gebruikt als bloemenextract voor parfum composities en voor het aromatiseren van thee. De olie is niet etherisch.
 
Gebruik:
Uitwendig gebruiken.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder