Uit de eerste, koude persing van de noten, ook wel vloeibaar goud genoemd. Wordt als vloeibare was bewonderd om zijn buitengewone, unieke en wonderbaarlijke eigenschappen voor de huid. Het is het best denkbare ingrediënt in een huidverzorgingsproduct. Voor een vochtarme huid, voor complete, veelzijdige, herstellende en heilzame huidverzorging. Wordt gewonnen uit jojobanoten en door de Amerikaanse Indianen sinds mensenheugenis gebruikt als balsem voor zowel een droge als een vette huid, het haar, als gelaatsmassage. Heeft een gladmakende en verzachtende werking op de huid met excellente eigenschappen. Is talgafgifte regulerend. Maakt andere oliën langer houdbaar.

Ingredienten:

Jojoba olie. Uit de eerste, koude persing van de jojobanoten.

INCI

Simmondsia Chinensis.

Gebruik:

Dagelijks of naar behoefte dun op de huid aanbrengen. Als huidolie en gelaatsmassage. Ook geschikt voor gebruik in het haar.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder