Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Breast Gro Breast Gro (135ca)

135ca
Adviesprijs € 64.99 € 43.33
33% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Voor het verstevigen en vergroten van de borsten

BreastGro is een volledig natuurlijk kuurproduct op basis van zes zorgvuldig geselecteerde granen en drie soorten hop. Het stimuleert het bestaande klierweefsel in de borsten. De isoflavonen in BreastGro, ook wel plantaardige hormonen genoemd, bevorderen de productie van lichaamseigen hormonen. Het lichaam reageert hierop -net als in de pubertijd- met de productie van klierweefsel.

Ingredienten:
Hop, natuurlijke SOJA EXTRACT, boekweit, HAVER (gluten), MOUT (gluten), GERST (gluten), ROGGE (gluten), TARWE (gluten), mais, anti-klontermiddelen (magnesium stearaat, silicon dioxide), vegetarische capsules: HPMC, kleurstoffen: azorubine, tartrazine, titaniumdioxide.

Voedingsinformatie per 100 gram:
Energetische waarde 143 Kcal
Eiwit 4,3 g
Koolhydraten 29,6 g
waarvan polysacchariden 29,1 g
waarvan suikers 0,5 g
Vetten 0,8 g
waarvan verzadigde vetzuren 0,13 g
Voedingsvezels 9,9 g
Natrium 0,005 g

Dit preparaat bevat geen conserveringsmiddelen. De bestanddelen van dit 100% plantaardige gepatenteerde product zijn gewonnen uit zorgvuldig geteelde en geselecteerde graangewassen en planten. Er zijn geen dierlijke stoffen in verwerkt.

Gebruik:
De eerste week 2 capsules per dag, de weken erna 4 capsules per dag, verspreid over de dag met water innemen. Bij voorkeur na de maaltijden. De werking komt uitsluitend op gang als het voorgeschreven aantal capsules voor langere duur (ten minste 8 weken) wordt ingenomen. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Distributeur
TS Products
Gelreweg 9
3843 AN Harderwijk

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Overige informatie over dit product

Merk
Breast Gro
SKU
861152
EAN
8717056830438
Inhoud
135ca

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95