Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Koolhydraatarm én erg lekker!

Denk je aan weinig koolhydraten dan denk je aan Atkins! Atkins maakt het voor jou mogelijk om elke dag koolhydraatarm te leven! Of je nu voor het eerst aan je dieet begint of al verschillende diëten hebt gevolgd die niet bij jou pasten… iedereen kan profiteren van het volgen van een koolhydraatarme levensstijl. Wist je ook dat de snacks van Atkins erruuug lekker zijn? Zo lekker zelfs dat je niet eens door hebt dat je gezond bezig bent! Wat te denken van een overheerlijke én koolhydraatarme chocoladereep? Probeer het nu zelf en ervaar de lekkere smaak van Atkins!

Van A(tkins) tot Z!

Het brede assortiment van Atkins zorgt ervoor dat er voor jou genoeg keuze is om een passend dieet samen te stellen. Zo kunnen de tussendoortjes je helpen om de eerste periode door te komen! In de beginfase kun je nog behoefte aan suiker hebben, helemaal als je gewend bent om veel koolhydraten te eten. Ook kan een snack de tijd vullen tussen twee maaltijden. Zo krijg je niet te veel honger en voorkom je je oude, koolhydraatrijke gewoonten! De snacks zijn natuurlijk ideaal om onderweg mee te nemen! Zo heb je altijd een gezonde snack op zak en word je niet onnodig in de verleiding gebracht om terug te vallen in oude gewoonten. Op alle verpakkingen staat duidelijk aangegeven hoeveel koolhydraten het bevat! Zo weet je precies hoeveel je binnenkrijgt. Bekijk alle Atkins producten en stel jouw dieet samen.

Tip:

Zorg dat je onderweg altijd een Atkins tussendoortje bij je hebt zodat je niet in de verleiding wordt gebracht om een ongezonde snack te halen. Keep up the good work!

Bekijk het gehele assortiment