Test alert message!
 
Sorteer op:
 
9 artikelen

Een gezond kind is een blij kind!

Met trots lanceert VitOrtho de nieuwe lijn VitOrtho Kind. Een lijn voedingssupplementen die speciaal ontwikkeld is voor kinderen. Genoeg water drinken, gezond eten en voldoende bewegen zijn de basis van een gezonde opvoeding, maar ook aanvulling door middel van suppletie draagt hieraan bij. Om de puzzel compleet te maken komt VitOrtho daarom met vijf verschillende producten: VitOrtho Meer-in-1 Kind, VitOrtho Vitamine C 250 mg, VitOrtho Vitamine D3 10 mcg, VitOrtho Visolie en VitOrtho Probiotica Poeder Met FOS.

Ondersteun jouw kind met de supplementen van VitOrtho!

Vitortho Meer-in-1 Kind (60kt)

Meer-in-1 kind € 21,95
€ 20,85
Meer over dit product

Vitortho Probiotica Poeder Met Fos (kind) (50g)

Probiotica poeder met FOS (kind) € 27,95
€ 26,55
Meer over dit product

Vitortho Vitamine D3 10 Mcg (kind) (20ml)

Vitamine D3 10 mcg (Kind) € 13,95
€ 13,25
Meer over dit product

Vitortho Vitamine C 250 Mg Met 25 Mg Bioflavonoiden (kind) (60kt)

Vitamine C 250 mg met 25 mg bioflavonoiden (kind) € 14,95
€ 14,20
Meer over dit product

Vitortho Visolie 25 Mg Epa I 130 Mg Dha (kind) (60kt)

Visolie 25 mg EPA I 130 mg DHA (Kind) € 16,95
€ 16,10
Meer over dit product

Vitortho Probiotica Junior Poeder Met Fos Duo (2x50g)

Probiotica junior poeder met FOS Duo € 57,50
€ 54,62
Meer over dit product

Vitortho Meer-in-1 Kind Duo (2x60tb)

Meer-in-1 kind Duo € 45,10
€ 42,84
Meer over dit product

Vitortho Vitamine C 250 Mg Met 25 Mg Bioflavonoiden (kind) Duo (2x60kt)

Vitamine C 250 mg met 25 mg bioflavonoiden (kind) Duo € 30,70
€ 29,16
Meer over dit product

Vitortho Vitamine D3 10 Mcg (kind) Duo (2x20ml)

Vitamine D3 10 mcg (Kind) Duo € 28,70
€ 27,26
Meer over dit product

De VitOrtho Meer-in-1 Kind is bedoeld ter aanvulling op de dagelijkse voeding van je kind. Uit meerdere onderzoeken blijkt dat onze voeding in veel gevallen onvoldoende voorziet in belangrijke voedingsstoffen. Enkele oorzaken hiervoor zijn de verarming van de landbouwgronden en de milieuverontreiniging. Meer-in-1 Kind ondersteunt je kind tijdens de eerste jaren. Het multipreparaat is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en bevat veel verschillende vitaminen, waaronder: vitamine B, vitamine C, Vitamine D3, vitamine E en vitamine K2. Gezoet met natuurlijke zoetstof en geschikt voor vegetariërs. VitOrtho Vitamine C 250 mg met 25 mg Bioflavonoïden is goed voor de weerstand en speelt een rol bij de botaanmaak. Bevat gedeeltelijk ontzuurde vitamine C zodat de tanden gespaard blijven. VitOrtho Vitamine D3 10 mcg zit, zoals de naam al doet vermoeden, vol met vitamine D3. Vitamine D helpt het immuunsysteem van kinderen te ondersteunen en is benodigd voor een normale groei en ontwikkeling van het skelet van kinderen. Makkelijk te doseren en opgelost in olijfolie zodat het goed opgenomen wordt. VitOrtho Visolie 25 mg EPA | 130 mg DHA is een gezuiverde visolie van tonijn uit de Stille, Atlantische of Indische oceaan. DHA staat voor docosahexaeenzuur en is een meervoudig onverzadigd vetzuur uit de omega-3 familie. DHA helpt bij het in stand houden van een normaal gezichtsvermogen (bij een dosering van 250 mg). Naast DHA zitten ook vitamine D3 en E in dit voedingssupplement. Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem en vitamine E is een antioxidant. VitOrtho Probiotica Poeder met Fos is een probioticapreparaat geschikt voor kinderen en baby’s. Het poeder is oplosbaar in water, flesvoeding of borstvoeding. Probiotica Poeder met Fos bevat 1,5 miljard micro-organismen per dagdosering. Naast de VitOrtho Kind lijn heeft VitOrtho betaalbare voedingssupplementen voor iedereen. Ook voor specifieke levensfasen, denk aan zwangerschap, puberteit of ouderdom, heeft VitOrtho verschillende supplementen die jou tijdens deze periode een steuntje in de rug geven! Probeer de kwalitatieve én betaalbare voedingssupplementen van VitOrtho nu zelf. Je vindt het gehele VitOrtho assortiment bij Koopjesdrogisterij.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder