Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Dermaplast Active sporttape L (1st)

Productomschrijving

DermaPlast® Active Sporttape is bijzonder geschikt voor de stabilisatie, fixatie en ondersteuning op plekken die tijdens het sporten zwaar worden belast zoals enkel-, knie-, elleboog- en polsgewrichten. De sporttape kan direct op de huid worden aangebracht. De tape is duurzaam, rolt soepel af en past zich aan de betreffende lichaamsvormen aan. Het tapeverband hecht goed, is trekvast en niet-elastisch. 

•    Ter stabilisering, fixering en ondersteuning van gewrichten
•    Direct op de huid aan te brengen
•    Gemakkelijk af te rollen
•    Goede hechting
•    Vormt zich naar het lichaam
•    Trekvast en niet-elastisch
•    Formaat: 2 cm x 7 m

Toepassing
Stabiliseert, fixeert en biedt steun op plaatsen die tijdens het sporten zwaar worden belast (zoals enkel-, knie-, elleboog- en polsgewrichten).

Samenstelling
Sporttape
Latex

Gebruik
Kan direct op de huid worden aangebracht. Duurzame tape. Rolt soepel af en past zich aan de betreffende lichaamsvormen aan. Hecht goed. Trekvast en niet-elastisch.

Waarschuwingen
Raadpleeg uw arts indien u vasculaire of sensorische problemen hebt (bijv. diabetische neuropathie) of indien u niet weet hoe u sporttape moet aanbrengen. Verwijder de tape als u na het aanbrengen een doof gevoel of tintelingen ervaart. Het product bevat natuurrubber latex dat allergische reacties kan veroorzaken.

Fabrikant
Paul Hartmann BV
Kerkenbos 11-03d
6546 BC Nijmegen

Overige informatie over dit product

Merk
Dermaplast
SKU
941662
EAN
04052199276243
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95