Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

HeltiQ Bloedstop spray (50ml)

Productomschrijving

HeltiQ BloedStop Spray is geschikt voor de behandeling van snij- en schaafwonden. De spray bevat een poeder waarin de stof m.doc (micro dispersed oxidized cellulose) verwerkt is. Dit is een zuivere natuurstof uit katoen. Als de poeder het bloed en wondvocht opneemt dan verandert dit in een ademende gellaag, die het bloeden stopt. De poeder ondersteunt daarnaast óók de natuurlijke wondgenezing en vermindert de kans dat de wond opnieuw gaat bloeden
De BloedStop Spray is ook geschikt voor sterk bloedende wonden. De spray is hypoallergeen en veilig te gebruiken door volwassenen en kinderen. Heel handig voor thuis, onderweg, maar ook op het sportveld.

 • Stopt bloeden snel
 • Voor snij- en schaafwonden
 • 50 ml.

Gebruiksadvies

 • Maak de wond schoon met water en ontsmet de wond met een ontsmettingsmiddel.
 • Schud de spray.
 • Spuit op tenminste 15 cm afstand een dekkende laag over de wond. De poeder hoeft niet verwijderd te worden.
 • Indien gewenst, dek de wond af met bijvoorbeeld een pleister of een gaaskompres.
 • Bij een sterk bloedende wond: Spuit de poeder op een gaaskompres en leg dit kompres op de wond. U kunt op het kompres drukken om het bloeden te verminderen.
 • Bij aanhoudend bloeden, roep medische hulp in.
   Bewaaradvies en houdbaarheid

Tips en informatie

 • De HeltiQ BloedStop Spray is géén pleisterspray. De BloedStop Spray stopt het bloed. De pleisterspray dekt de wond alleen af.
 • HeltiQ BloedStop producten kunnen ook veilig gebruikt worden door mensen die bloedverdunnende medicijnen gebruiken. De producten hebben alleen effect op de oppervlakte van de huid en niet op de werking van medicijnen.

Bewaaradvies en houdbaarheid Houder onder druk. Niet blootstellen aan een hogere temperatuur dan 50 graden Celsius. Beschermen tegen de zon. Na gebruik niet doorboren of verbranden en niet spuiten in de richting van een vlam of gloeiend voorwerp. Buiten bereik van kinderen bewaren. Contact met ogen, mond en slijmvliezen vermijden.
De spray is 2,5 jaar houdbaar. De houdbaarheidsdatum staat op de onderzijde van het busje.

Overige informatie over dit product

Merk
Heltiq
SKU
785384
EAN
08717484001448
Inhoud
50ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95