Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Hydrophil Floss sticks met bamboe handvat (20st)

20st
Adviesprijs € 4.89 € 4.75
Uitverkocht
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Floss sticks met bamboe handvat

Hydrophil Floss Sticks plastic-vrij

Milieuvriendelijke tandverzorging gemakkelijk gemaakt - met onze duurzame flossticks van bamboe en extra scheurvast flosdraad. U kunt door interdentale ruimtes glijden en tandplak en voedselresten verwijderen op een bijzonder milieuvriendelijke manier. Omdat ze zo gemakkelijk te gebruiken zijn, zijn onze Hydrophil tandverzorgingssticks ook perfect voor kinderen en vormen ze de ideale aanvulling op je dagelijkse mondhygiëne.

Laat de flos voorzichtig tussen je tanden glijden met zachte reinigingsbewegingen.

Gooi het flosdraad en de houder bij het restafval

Hydrophil maakt duurzame, plasticvrije en waterneutrale producten voor mondhygiëne en is marktleider met bamboe tandenborstels. Het merk heeft ook een aanvullend assortiment in verzorgingsproducten met NCS-keurmerk voor gecertificeerde natuurlijke cosmetica en diverse verzorgingsaccessoires voor in de badkamer. Alles is gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en verpakt in doosjes van recycled karton. De visie van Hydrophil: de productie van een duurzaam totaalassortiment voor de badkamer – eco-vriendelijk, veganistisch & eerlijk. De missie: Het bewust maken van duurzame consumptie in het dagelijks leven. Waar mogelijk gebruikt het merk grondstoffen die het grond- of drinkwater niet in gevaar brengen en die geen kunstmatige irrigatie vereisen. Op deze manier kunnen we het waterverbruik aanzienlijk verminderen en consumenten hiervan bewust maken. Om een positieve invloed op onze wereld te hebben, bevatten onze producten geen dierlijke producten. Hydrophil gelooft dat eerlijk werk een eerlijke beloning verdient. En houdt de waardeketen en arbeidsomstandigheden tot in het kleinste detail zelf in de gaten en zorgt er zo voor dat de producten eerlijk worden geproduceerd. Hydrophil schenkt 10% van de winst aan Viva con Agua, een stichting die zich inzet voor de toegang tot schoon drinkwater voor mensen in het zuiden van de wereld.

Ingredienten : Handvat: Bamboe Flosdraad: nylon

Land van herkomst : China


Overige informatie over dit product

Merk
Hydrophil
SKU
DN6501
EAN
4260397793091
Inhoud
20st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95