Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Idyl Zoogkompressen ademend (30st)

30st
Adviesprijs € 2.25 € 2.13
5% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Als je borstvoeding geeft, kan het voor komen dat er tussen de voedingen door wat melk uit de borsten vloeit. Dit is heel normaal, maar soms wat ongemakkelijk. Dankzij de Idyl zoogkompressen blijft de kleding goed droog.

De Idyl zoogkompressen zijn dun, hebben een extra hoog opname vermogen en zijn voorzien van een kleine uitsparing voor de tepel. Doordat de Idyl zoogkompressen voorgevormd en voorzien zijn van een hechtstrip schuiven deze niet in de bh. De luchtdoorlatende zachte toplaag helpt irritatie te voorkomen en de zachte afrondingen zorgen voor meer draagcomfort. De verpakking bestaat uit 30 stuks en ze zijn hygiënisch verpakt in een zakje.

Samenstelling
Non-woven polypropyleen, polyethyleen, cellulose.

Gebruik:
Verwijder het beschermlaagje van de hechtstrip en plak het zoogkompres in de BH. Vervang de zoogkompressen na iedere voeding of vaker indien nodig. Gemiddel verbruik 3 - 5 zoogkompressen per dag.

Overige informatie over dit product

Merk
Idyl
SKU
882341
EAN
8717275003170
Inhoud
30st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95