Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Lichtwesen Liwe nekkussen met 2 rozenkwarts (1st)

1st
Adviesprijs € 49.99 € 39.41
21% korting

Productomschrijving

Ontspanning en vrede - Nekkussen Rozenkwarts

Samenvatting
·· Rust en ontspanning
·· Innerlijke vrede
·· Zich goed voelen
·· Het energiesysteem balanceren

Het LichtWesen Nekkussen met rozenkwarts harmoniseert en stabiliseert het energiesysteem. Daardoor kunnen zowel de schouders als ook het gehele lichaam en onze innerlijke staat ontspannen.

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen
·· Hoe voelen mijn schouders nu aan? Zijn ze opgetrokken? Hoe verandert mijn innerlijke staat wanneer ik mijn schouders bewust laat zakken en ontspan?
·· Op welke plaats in mijn lichaam ben ik gespannen?
·· In welke situatie heb ik behoefte aan een meer ontspannen houding?

Aanvullende aanwijzingen bij het LichtWesen Nekkussen
Gebruikers berichten, dat het Nekkussen met rozenkwarts een goede ondersteuning bij elke soort werk biedt, waarbij men de schouders aanspant: schrijf- en PC-werk, strijken, autorijden. Sommigen gebruiken het Nekkussen ook ’s nachts, om meer ontspannen te slapen. Enkelen hebben het ook op pijnlijke plaatsen gelegd. Moeders die borstvoeding geven hebben positieve ervaringen gehad, wanneer zij het Nekkussen bij het voeden gebruiken. Met de rozenkwarts in het Nekkussen, konden zij kalmer en rustiger zijn. Dat had ook op de baby invloed. Een borstvoedingsdeskundige heeft aanbevolen, om in het zakje van het Nekkussen een blauwe chalcedon te doen, omdat 
het naar haar ervaring de melkstroom op gang brengt. 

Het Nekkussen zonder rozenkwarts bevat een zuiverende en harmoniserende energie: de witte Scheppingsstralen en de energie van de Opgestegen Meesters Sanat Kumara, Maria, Victory en de aarde engel Zon. De rozenkwartszakjes, die in de omslag van het basiskussen gestoken worden, bevatten aanvullend de energie van rozenkwarts, de kracht van de blauwe Scheppingsstraal, aartsengel Raphael, de Opgestegen Meesters Maha Chohan, Lao Tse, en Lady Portia en Boom. De rozenkwarts kristallen zijn energetisch gereinigd en met hun eigen kracht versterkt.

Oefening bij het thema
Ontspan je schouders op je adem: bij het uitademen laat alle spanning los en laat deze met de adem mee naar buiten stromen. Bij het inademen vul je het schoudergebied met een weldadige kalmte. Als je wilt kun je ook de aartsengel Raphael uitnodigen en hem vragen je schouders met zijn helende kracht te vullen. Sta toe dat de schouders steeds lichter worden en dat met iedere ademteug het lichaam zich meer en meer ontspant en het gevoel van welbevinden groter wordt.

Soort product
Nekkussen

Samenstelling
Het soepele nekkussen uit zuivere katoen biedt hoog draagcomfort en is wasbaar.
100% Handmatig vervaardigd in Duitsland.

Gebruik
De mogelijkheden om het nekkussen te gebruiken zijn zeer talrijk. Tijdens werk aan je bureau, bij het lezen, tijdens televisiekijken, in de auto (vooral bij lange autoritten!)...
Het kussen ligt zacht in de nek en geeft een gevoel van innerlijke kalmte en diepe ontspanning. Door de stimulerende energie lijkt het net of het gewicht van het kussen de schouders naar beneden duwt. Het kussen leent zich ook prima als oogkussen, op de bovenrug voor extra ontspanning en tijdens meditatie.

Overige informatie over dit product

Merk
Lichtwesen
SKU
811210
EAN
04032431006517
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95