Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Arkopharma

Hoe het allemaal begon

Het in 1980 opgerichte Arkopharma is gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten die betrekken hebben op de fytotherapie. De producten van Arkopharma zijn er voor preventie en verzorging van het lichaam. Een voorbeeld is de Acna stick, deze zorgt ervoor dat de talgklieren en de huid gezuiverd worden. Deze acna stick is een goed wapen in de strijd tegen vervelende jeugdpuistjes. Deze acna stick is gemaakt van natuurzuivere etherische oliën. Er zijn verschillende formaten acna sticks bij ons op voorraad. Bij Arkopharma kun je tevens terecht voor Arkopharma Altopou anti luis shampoo. Deze shampoo bevat een silicoon preparaat die de luis onschadelijk maakt. De luizen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Maar ook als je last van je keel hebt, kun je slagen bij Arkopharma. De Royal Keel pastilles zorgen voor verzachting van de keel, zodat je er weer tegenaan kunt gaan. Deze pastilles zijn voorzien van vitamine c. Het is belangrijk om altijd even de bijsluiter te lezen voordat je de pastilles in gaat nemen.

Arkopharma detox

Arkofluides Detox programma is een voedingssupplement speciaal geformuleerd om te helpen ontgiften, de toxines uit het lichaam te elimineren en de huid te doen stralen. Dit doe je in drie stappen.

1. Arkofluides Leverdrainerend : 10 dagen om je lever te zuiveren en voor te bereiden:

  • Artisjok helpt de toxines en vetten ter hoogte van de lever te elimineren.
  • Grote engelwortel is nuttig bij een opgeblazen gevoel en Rozemarijn draagt bij tot een comfortabele spijsvertering. Rammenas vervolledigt deze combinatie.

2. Arkofluides Nierzuiverend : 10 dagen om de drainage te bevorderen en de nierzuiverende functies te stimuleren:

  • De bessen van Gewone vlier, met bloedzuiverende eigenschappen, helpen het lichaam zuiveren van zijn toxines en Paardenbloem helpt bij de eliminatie van water.
  • Rammenas en Citroen vervolledigen deze combinatie.

3. Arkofluides Huidzuiverend : 10 dagen om je huid te helpen ontgiften en zuiveren.

  • Grote klis helpt een zuivere en verzachte huid te behouden.
  • De drainerende eigenschappen van Brandnetel helpen het algemene uitzicht van de huid te verbeteren en een gezonde en mooie huid te behouden.

Arkopharma producten bestellen bij de Koopjesdrogisterij

Bij de Koopjesdrogisterij vind je verschillende handige producten van Arkopharma. Door onze grote voorraad kunnen de producten van Arkopharma snel geleverd worden op een locatie naar keuze.