Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Collistar verzorgingsproducten

Het Italiaanse merk Collistar maakt al vele jaren innovatieve en werkende verzorgingsproducten. Collistar werd opgericht als de cosmetica-afdeling van een toonaangevend Italiaans farmaceutisch bedrijf. De geschiedenis begon in 1983 met Daniela Sacerdote. Zij was het die het roer overnam en veranderde het merk zoals we het vandaag de dag kennen. De ingrediënten die worden gebruikt bij het vervaardigen van de verzorgingsproducten van Collistar komen altijd uit Italië.

Sinds het begin heeft het bedrijf zich onderscheiden door het creëren van innovatieve speciale producten. Het eerste product wat werd gemaakt door Collistar is Collistar Magnifica Face Treatment. Het verstevigd de samenstelling van de huid met een dubbele werking. De anti-age producten van Collistar zorgen ervoor dat de huid jong en vitaal blijft. Het houdt rimpels en het verslappen van de hals tegen.

Collistar producten bestellen bij de Koopjesdrogisterij

Collistar heeft een ruim assortiment producten voor vrouwen en mannen, die je gemakkelijk en overzichtelijk kunt bestellen bij de Koopjesdrogisterij.