Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Cupplement

Start je dag met heerlijke koffie van Cupplement. In de koffie zitten vitamines, superfoods en mineralen. Cupplement heeft Nespresso compatible biologisch afbreekbare koffie cups en deze geven jou de hele dag energie!

De koffiecups van Cupplement

Last van energie en focus dips gedurende dag? Helpt koffie voor jou maar even en zit jij zo aan de vijf koppen koffie per dag? Dan is Cupplement iets voor jou. De koffiecups zijn biologisch afbreekbaar en hier zit naast koffie ook vitamines, superfoods en mineralen in. Deze combinatie voorkomt de cafeïne dip na je kop koffie. Het geeft je zelfs meer energie en focus gedurende de dag. Zeker omdat steeds meer mensen tegenwoordig meer behoefte hebben aan vitamines is dit de makkelijkste, lekkerste en gezondste oplossing voor meer energie. Haal dus het beste uit jezelf met Cupplement koffie!

Een echte energie booster

De koffie van Cupplement bestaat uit Energy/Focus Dark Roast Espresso en Energy/Focus Medium Roast Lungo. Ze zitten vol vitamines, superfoods en natuurlijk ook koffie. De koffie is gemaakt van 100% Arabica bonen en de koffiecups bevatten de vitamines B1,B2 & B12. Je krijgt de juiste hoeveelheid vitamines binnen, want de dosering is voor je onderzocht. Na een paar koppen koffie heb je je benodigde vitamines al binnen! De toegevoegde vitamines zijn van hoogwaardige kwaliteit. De koffie bevat naast vitamines ook superfoods met mineralen en antioxidanten die gezondheid bevorderende eigenschappen hebben. De superfoods zijn guarana en MCT-olie. De koffie is dus een echte energie booster!

Duurzame koffiecups

De koffiecups van Cupplement zijn ook nog eens goed voor het milieu. De koffiecups zijn niet gemaakt van aluminium, maar van plantaardig plastic. Dit wordt gemaakt van suiker uit suikerriet en suikerbiet. Deze suikerplanten worden omgezet in plantaardig plastic. Doordat de koffiecups niet van aluminium of plastic zijn gemaakt kan je ze gewoon bij het GFT afval gooien. Handig hè!

Cupplement online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Wil jij deze koffie vol met vitamines van Cupplement proberen? Maak snel je keuze en bestel je favoriete koffie nu! Bestel je voor meer dan 75 euro? Dan zijn de verzendkosten gratis! Bestel je meteen vandaag? Dan zijn ze binnen drie werkdagen in huis!