Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

CWT Vitamins

CWT Vitamins is een Nederlands bedrijf dat ernaar streeft zo natuurlijk mogelijke supplementen te ontwikkelen, vrij van genetisch gemanipuleerde organismen (GMO's) en waar mogelijk vegetarisch of veganistisch. Tot het assortiment behoren een multivitamine in plantaardige capsules, een zwangerschapsmulti, een kindermulti, algenolie (vegan omega-3), vitamine D druppels, afslank druppels, greens poeder en maca. Meer lezen…

Repro Female

Deze formule kan worden gebruikt om de vruchtbaarheid te ondersteunen en het lichaam optimaal voor te bereiden op de zwangerschap. Zo bevat de Repro Female 14 mg ijzer en 400 mcg folaat in de vorm van het goed opneembare Quatrefolic. Het bevat daarnaast extracten van groene thee en Vitex agnus castus.

Basic Greens

Dit veganistische poeder bevat maar liefst 27 soorten groente en fruit. Qua volume bestaat de Basic Greens vooral uit tarwegras en acacia vezels. Ook het vermelden waard zijn het druivenpitextract (95% OPC), enzymencomplex, Lactospore probiotica, spirulina, chlorella, acerola, policosanol en de extracten van groene thee en Siberische ginseng. Daar kikker je van op!

CWT Vitamins online kopen bij KoopjesDrogisterij

Wanneer je vragen hebt over het gebruik van de producten van CWT Vitamins of van andere producten kun je goed terecht bij onze klantenservice! Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media. Een bestelling plaats je makkelijk en snel bij KoopjesDrogisterij! Je kunt goed terecht voor een ruim assortiment CWT Vitamins producten. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro al gratis bij je thuisbezorgd.