Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Golden Naturals

Hoogwaardige voedingssupplementen

Golden Naturals is gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige voedingssupplementen. Het uitgebreide en gevarieerde assortiment van Golden Naturals draagt dan ook bij aan een gezonde levensstijl. Deze levensstijl kan dankzij het assortiment van Golden Naturals op een natuurlijke wijze worden behaalt. De producten zijn verrijkt met gepatenteerde stoffen en voorzien van wettelijke EFSA-gezondheidsclaims die symptomen én oorzaken aanpakken.

Een kijkje in het assortiment

De Golden Naturals Multi Strong Gold bevat vegetarische capsules die jou een uitgebreide samenstelling van onder andere vitamines en mineralen bieden. Speciaal voor kinderen is er de Golden Naturals Multi Strong Gold Kids. Deze multi is een dagelijkse aanvulling, afgestemd op de lichamelijke en geestelijke behoeften van kinderen van 3 t/m 12 jaar. Het bevat calcium, vitamine C en vitamine D voor een normale groei en ontwikkeling van botten en de conditie van de tanden. Als je vitamines en mineralen liever apart gebruikt kan je ook goed terecht in het Golden Naturals assortiment. De Golden Naturals Vitamine C 1000 + Rozenbottel draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en een normale werking van het zenuwstelsel. Golden Naturals Magnesium Citraat 400 draagt bij aan de instandhouding van sterke botten.

Golden Naturals man & vrouw

Mannen verschillen op vele fronten van vrouwen, ook in hun voedingsbehoeften. Afhankelijk van de levensfase hebben mannen en vrouwen specifieke voedingstoffen nodig ter ondersteuning van hun gezondheid en vitaliteit. Denk hierbij aan energieniveau, weerstand en hormonen. Het assortiment van Golden Naturals bevat producten met specifieke aandacht voor de behoeften van de mannen en vrouwen, zoals Golden Naturals Multi Strong Gold Man en Golden Naturals Multi Strong Gold Woman.

Golden Naturals online bestellen bij KoopjesDrogisterij

De producten van Golden Naturals kun je zeer eenvoudig bij ons bestellen voor een sympathieke prijs. Laat je overtuigen door de scherpe prijzen van het Golden Naturals assortiment of een van de andere merken die aangeboden worden door KoopjesDrogisterij. Na het bestelproces ontvang je het product al snel in huis. En bestellingen vanaf 75 euro worden ook nog eens gratis verzonden! Waar wacht je nog op?!