Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Huismerk kd.

Je wilt natuurlijk de beste producten voor de gezondheid van je lichaam, en dat voor een goede prijs. De supplementenlijn kd. van KoopjesDrogisterij helpt jou hierbij. Deze lijn omvat A-kwaliteit producten in een duurzame verpakking. En zoals je van ons gewend bent; een scherpe prijs, want wij houden ervan jou vrolijk te maken met zoveel mogelijk voordeel! Probeer eens de kd. kurkuma voor een natuurlijke ontstekingsremmer, of kom goed voor de dag met de kd. multi.Meer lezen…

Ga voor sterke botten en een gezonde huid met kd.

Dacht je dat het drinken van veel melk helpt bij de instandhouding van sterke botten? Het kan nog makkelijker met kd.! Ons huismerk kd. heeft meerdere supplementen die onder andere helpen bij het behoud van sterke botten en tanden, zoals de botformule en magnesiumcitraat. Het mineraal magnesium heeft nog veel meer doeleinden. Het draagt bij tot vermindering van vermoeidheid en tot een normale werking van de spieren. Dat is mooi meegenomen! Ook aan het grootste orgaan, de huid, is gedacht. Met de huid & kraakbeen formule of de huid, haar & nagel formule zorg jij voor de instandhouding van een normale huid. Samen met kd. ga jij voordelig en duurzaam voor een gezonde leefstijl.

Vitaminen van kd. ter ondersteuning van het immuunsysteem

Huismerk kd. heeft meerdere vitaminen die bijdragen aan een normale werking van het immuunsysteem, zoals vitamine B12. Met de vitamine B12 draag je ook bij aan de normale werking van het zenuwstelsel en de vorming van rode bloedcellen. Of ga liever voor een bijdrage aan de vorming van collageen? Neem dan de vitamine C! In de winter mist iedereen natuurlijk de zon en ook je lichaam heeft hier last van. Een beetje extra vitamine D3 kan je dan wel gebruiken. Vitamine D3 draagt bij tot normale calciumgehalten in het bloed. Met de vitaminen van kd. ga jij voor het beste voor je lichaam, en dat voor een geweldige prijs!

Goed gezichtsvermogen met de supplementen van kd.

Houd je gezichtsvermogen in topconditie! Hoe je dat doet? Met de algenolie en omega 3 visolie van kd.! Algenolie en omega 3 visolie bevatten het vetzuur DHA. DHA ondersteunt de hersenfunctie, en het gezichtsvermogen, en de werking van het hart, en het behoud van een normale bloeddruk, en… Oftewel, genoeg redenen om gebruik te maken van één van deze supplementen. Ben je veganist? Dan is de kd. algenolie een goede keus. Wil je voor duurzaam gaan? Dan zit je bij kd. sowieso goed. De supplementen zijn namelijk volledig duurzaam en recyclebaar verpakt in superhandige blikken. 

Huismerk kd. exclusief bij KoopjesDrogisterij

Exclusief bij KoopjesDrogisterij: kd. supplementen. Kd. is het kwalitatieve alternatief voor jou én de planeet, met een eerlijke prijs. De supplementen worden verpakt in blikken. Superhandig om dingen in te bewaren! Na het bestellen van de producten, ontvang je de bestelling zo snel mogelijk in huis. En, vanaf een bestelbedrag van €74,95 krijg je gratis verzending! Voor vragen is onze klantenservice elke werkdag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én social media.