Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Marcel's Green Soap

Marcel's Green Soap produceert duurzame schoonmaakmiddelen, ontwikkeld door Marcel Belt. Het begon allemaal met het besef van Marcel dat zijn gootsteenkastje vol stond met agressieve, chemische spullen waar de wereld niet bepaald beter van wordt. Hij vond dat dit anders kon. Toen zijn de producten van Marcel's Green Soap ontwikkeld. De producten ruiken erg lekker, ze maken goed schoon en het zit vol met natuurlijke ingrediënten én ze zitten in een gerecyclede verpakking. Zo maak je niet alleen je huis schoon, maar ook de wereld! Meer lezen…

Marcel's Green Soap moest ergens beginnen. Ze zijn begonnen met het lanceren van een aantal ecologische producten, namelijk: allesreinigers, handzeep en afwasmiddelen. De producten werden goed ontvangen en Marcel's Green Soap werd in een korte tijd erg populair. Daarna kwamen er vaatwastabletten, wasmiddelen en toiletreinigers. Alle producten zijn te verkrijgen in verschillende combinaties van heerlijke geuren. De volgende acht geurencombinaties zijn verkrijgbaar:

  • Basilicum & Vetiver gras
  • Sandelhout & Kardemon
  • Lavendel & Kruidnagel
  • Patchouli & Cranberry
  • Sinaasappel & Jasmijn
  • Radijs & Bergamot
  • Vanille & Katoen
  • Grapefruit & Limoen

Ecologische wasmiddel

Een van de nieuwere producten van Marcel's Green Soap is ecologisch wasmiddel. Het wasmiddel bevat geen schadelijke stoffen voor het milieu en is minstens 97% biologisch afbreekbaar. Bovendien is het het eerste wasmiddel zonder palmolie in Nederland. Regenwoud kappen terwijl dit helemaal niet nodig is, dat vinden ze bij Marcels Green Soap niet oké. Dus weg ermee. Het ecologische wasmiddel is dus palmolievrij. Het wasmiddel is beschikbaar in twee varianten: vanille & katoen en patchouli & cranberry. Laat je was heerlijk ruiken en draag bij aan een betere wereld met het wasmiddel van Marcel's Green Soap!

Marcel's Green Soap online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je Marcel's Green Soap online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de Marcel's Green Soap aanbiedingen. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.