Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Membrasin – voor droge slijmvliezen of een droge huid

Membrasin voor droge ogen

Membrasin helpt bij droge ogen, een droge huid en droge slijmviezen. Dankzij het zuivere olie-extract dat komt uit duindoornbessen. De pitten en het vruchtvlees van deze bessen hebben een geneeskrachtige werking. De natuurlijke olie bevat duindoornbes en vitamine A. Daarnaast bevat Membrasin ook omega-3, omega-6 en omega-9 vetzuren, maar bovendien ook het bekende omega-7. Dankzij goed werkende huid en slijmvliezen en een goede balans in je ogen, functioneer je goed en ontspannen. Een voorbeeld van de producten van Membrasin zijn bijvoorbeeld Membrasin Omega 7 en Membrasin Vloeibaar.

Membrasin voor een droge huid

Het vrouwelijk hormoon oestrogeen zorgt voor een mooie, gezonde en veerkrachtige huid. Als tijdens de overgang de oestrogeenproductie afneemt, kan de huid dunner en droger worden. Dat kan ervoor zorgen dat de huid slapper wordt en meer rimpels vertoont. De afname van oestrogeen kan onder andere leiden tot een (extreem) droge huid. Membrasin duindoornbesolie zit boordevol vitamines A, E en omega vetzuren 3, 6, 7 en 9 die de huid van binnenuit voeden en het collageen in stand houden. Hoe meer collageen, hoe steviger en elastischer de huid.Bovendien heeft duindoornbesolie een gunstige werking op de vochthuishouding van de huid. Heb je last van een slappe, droge huid? Gebruik dan Membrasin duindoornbesolie in capsulevorm of Membrasin duinbesolie druppels.

Membrasin Online bestellen bij de Koopjesdrogisterij

Bij de Koopjesdrogisterij is er een ruim assortiment Membrasin producten. Kijkt eens rustig rond en bestel op een eenvoudige wijze wat je zoekt van Membrasin. Je Membrasin producten heb je altijd snel in huis, voor een lage prijs.