Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Riemann P20

De Riemann P20 zonnecrèmes worden in Denemarken ontwikkeld en gefabriceerd. Biedt tot 10 uur lang bescherming tegen de zon. Verkrijgbaar als een spray en een lotion. En dat ook nog eens in verschillende soorten SPF! Voor welke ga jij?

Waarom insmeren zo belangrijk is

Bij blootstelling aan de zon, is een betrouwbare zonbescherming een must. Zonbescherming die langdurige bescherming biedt en water-resistent is. Niet alleen een betrouwbare UVB bescherming, maar ook de beste UVA bescherming. P20 biedt dit allemaal – volledig uitgerust – in een lichte transparante formule, die gemakkelijk aan te brengen is en comfortabel aanvoelt. Het resultaat is een superieure bescherming waardoor jij – en de hele familie – op een verantwoordere manier van de zon kunnen genieten.

P20 zonnebrand

Wanneer je al een tijdje op zoek bent naar de perfecte bescherming tegen de zon, dan is daar nu P20 zonnebrand. Deze zonnebrand biedt de juiste dekking tegen de zon. Deze bescherming duurt zelfs tot 10 uur per dag. Wetenschappers hebben ontdekt dat P20 zelfs na 1 uur en 20 minuten in het water nog bescherming biedt tegen de zon. Het grote voordeel hiervan is, dat je slechts een keer per dag hoeft te smeren. Een ander groot voordeel van P20 is dat er geen parfum en olie gebruikt wordt bij de productie hierdoor is P20 nooit vet. Deze zonnebrandcrème beschermt je tegen UVa en UVb en kan door de spray verpakking gemakkelijk gebruikt worden. Voor mensen met een gevoelige huid is er P20 factor 50 Spray. Zo hoef je niet perse de zon te mijden.

Riemann P20 bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij de koopjesdrogisterij kun je 24 uur per dag terecht voor de producten van Riemann P20. Deze online drogisterij heeft altijd de beste aanbiedingen en voordeel. Je kunt overzichtelijk bestellen zodat je jouw product snel in huis hebt. Kijk gerust eens rond bij de Koopjesdrogisterij. Je bent altijd welkom de Koopjesdrogisterij, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Deze producten van P20 zijn het hele jaar beschikbaar. Zodat je ook zonnebrand in huis kunt halen als je in de niet voor de hand liggende periodes van het jaar op vakantie gaat.