Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Passion mondkapje

Tijdens deze Corona-tijden zijn mondkapjes niet aan te slepen. Of je nu met het openbaar vervoer wil reizen, gaat vliegen naar een ander land of een bezoekje wil brengen aan de kapper of schoonheidsspecialist: een mondkapje is in veel gevallen gewenst of zelfs verplicht. Meer lezen…

Lekker veilig: een mondkapje

Het kan best even wennen zijn om een mondmasker te dragen want het voelt best een beetje benauwend en we zijn het natuurlijk niet gewend. Passion helpt je om het dragen van een mondkapje zo comfortabel mogelijk te maken. De mondkapjes zijn gemaakt van zacht ademend katoen en dankzij de lussen aan beide kanten blijft het mondkapje goed op zijn plek zitten. Je kunt de mondkapjes wassen (en dus hergebruiken) waardoor ze ook nog eens erg voordelig zijn. Koop je vijf of tien stuks? Dan krijg je er nu gratis 1 of 2 Intome Densept gel 70% handgels bij. Met deze handgel kun je je handen makkelijk en snel desinfecteren waardoor bacillen en bacteriën geen kans krijgen. Het flesje bevat 100 ml waardoor het ook een perfect formaat voor onderweg is.

Passion Online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Laat je verrassen door het handige mondkapje van passion die verkrijgbaar is in onze webshop. Bij KoopjesDrogisterij shop je alle producten vaak extra voordelig. Heb jij nog aanvullingen en tips die wij kunnen gebruiken? We zijn super benieuwd. Mail naar info@koopjesdrogisterij.nl. Gratis bij je thuisbezorgd vanaf 75 euro.