Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Primavera

Primavera staat bekend om haar etherische oliën. Etherische olie wordt ook wel essentiële olie of geurolie genoemd. Deze olie wordt gewonnen uit allerlei delen van bepaalde planten of bomen. Iedere etherische olie bevat een uniek aroma dat op een natuurlijke wijze uit de planten en bomen wordt gehaald.

Meer lezen…

Verfrissende essentiële olie & EHBO-olie

Als je een echte fan bent van verfrissende essentiële olie, dan heb je geluk. In het assortiment van Primavera vind je namelijk heerlijk verfrissende essentiële oliën zoals de Primavera Bergamot schil bio. De etherische olie heeft een opbeurend geurprofiel met verfrissende en opbeurende eigenschappen. Een andere essentiële olie met soortgelijke eigenschappen is de Primavera IJzerhard citroenverbena andes bio. Het is een ontzettend unieke geur, aangezien de verbena alleen te vinden in de heilige Inca-vallei, waar hij groeit op een hoogtegordel tussen 2700-2900 m. Als je liever gaat voor een vertrouwde geur, dan vind je de Primavera essentiële olie Lavendel fijn bio waarschijnlijk heerlijk! Essentiële olie van lavendel is de klassieker in de aromatherapie en hoort thuis in elk medicijnkastje. Deze etherische olie wordt ook gebruikt als EHBO-olie voor veel acute, kleine noodgevallen.

Etherische olie diffuser van Primavera

De Primavera Aroma diffuser feel happy is een ultrasone vernevelaar met heel veel mogelijkheden. De essentiële olie diffuser, ontwikkeld in een aantrekkelijk rond design, biedt een scala aan bedieningsmogelijkheden en is geschikt voor ruimtes tot 30 m². De moderne essentiële olie diffuser verhoogt ook de luchtvochtigheid. De Primavera Aroma diffuser funny friends biedt geurplezier voor het hele gezin. De ultrasone vernevelaar, ontwikkeld in een kindvriendelijk design, bereikt ruimtes tot 30 m²door middel van zachte verneveling. Met de Aroma mood lamp emotion is Primavera erin geslaagd om de effectiviteit van geur en licht op een unieke manier te combineren. Naast de combinatie van aroma- en kleurentherapie is de Emotione essentiële olie aromalamp een echte visuele ervaring. De aromalamp verrijkt je huis met zijn exclusieve design en aangenaam subtiele kleurverlichting. Tegelijkertijd verspreiden je favoriete geuren zich zachtjes in de kamer, waardoor een unieke feel-good sfeer ontstaat.

Primavera online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je Primavera online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de Primavera aanbieding. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 74,95 gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.