Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Salus gezondheidsproducten

De natuur heeft ons heel wat te bieden, vooral wanneer het om onze gezondheid gaat. Een goed voorbeeld is groente en fruit, of het verse sap daarvan. Maar helaas is de bodem en dus ook onze voeding niet meer zo rijk aan voedingsstoffen als vroeger. Belangrijke mineralen zoals selenium en magnesium zijn bijvoorbeeld nog nauwelijks in voldoende mate aanwezig om via de voeding binnen te krijgen. Het lichaam kan daarom wel wat extra's gebruiken om gezond en fit te blijven. Maar dan wel in een zo natuurlijk mogelijke vorm. Om die reden produceert de firma Salus-Haus voedingssupplementen op natuurlijke basis. Elixers, kruidentheeën, tabletten en plantensappen zijn de bekendste Salus producten. Lees meer…

Elixers van Salus

Een elixer is een vloeibaar voedingssupplement. Salus elixirs bevatten geen alcohol, geen chemische toevoegingen en geen dierlijke ingrediënten. Daardoor zijn ze ook geschikt voor vegetariërs, ideaal toch? Een vloeibaar voedingssupplement heeft een aantal voordelen: het wordt snel door het lichaam opgenomen, het kan vermengd worden met bijvoorbeeld vruchtensap (handig voor kinderen of ouderen) en is ideaal voor mensen die moeite hebben met het innemen van pilllen. Wat dacht je van Salus Floradix Magnesium, Salus Floradix Kindervital (speciaal voor kinderen) of Salus Floradix Ijzer Elixer? Voor ieder wat wils!

Bonbons, tabletten en capsules

Een aantal Salus elixirs zijn ook in de vorm van tabletten verkrijgbaar. Voor onderweg of op het werk zijn Salus tabletten in doordrukstrips een uitkomst. De positieve invloed is hetzelfde als van de elixirs. Zo heb je de Salus Floradix Ijzer tabletten. Handig voor onderweg! Wat ook handig voor onderweg is, zijn de Salus Alpenkraft Bonbons. Een lekker keelsnoepje met een Salus kruidenmengsel. Heerlijk verfrissend voor je keel. Capsules heeft Floradix in de vorm van Salus Saluvision. De capsules bevatten poeder van verse blauwe bosbessen, aangevuld met vitamines A en B2. De capsules ondersteunen de conditie van het oog.

Theeën van Salus

Wanneer je op zoek bent naar een heerlijke kruidenthee, dan zit je bij Salus helemaal goed. Vanuit bijna elke kruid hebben ze wel een thee gemaakt. Wat dacht je van heerlijke Salus paardenbloem thee, Salus Kruidenthee Darmvita (speciaal voor de spijsvertering), Salus Meidoorn thee, Salus Maretak thee of gewoon Salus Kruidenthee? Heerlijk ontspannend!

Salus online kopen bij KoopjesDrogisterij

Wanneer je vragen hebt over het gebruik van de producten van Salus of van andere producten kun je goed terecht bij onze klantenservice! Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media. Een bestelling plaats je makkelijk en snel bij KoopjesDrogisterij! Je kunt goed terecht voor een ruim assortiment Salus producten. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro al gratis bij je thuisbezorgd.