Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

VitOrtho voedingssupplementen

VitOrtho is een betrouwbaar, innovatief (therapeuten)merk geheel van Nederlandse bodem. VitOrtho levert geavanceerde, kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Meer lezen…

Hoogwaardige ingrediënten

Bij het samenstellen van producten wordt altijd gekozen voor de best mogelijke ingrediënten, waarbij het gebruik van optimaal opneembare verbindingen centraal staat. VitOrtho kiest uitsluitend voor grond- en hulpstoffen die het lichaam goed kan verdragen en dus niet belastend zijn voor het lichaam. Dat is wel zo prettig wanneer je lichaam gevoelig kan reageren op bepaalde soorten voedsel.

Ondersteuning van je lichaam

In deze drukke en dynamische tijd blijft er soms weinig tijd over om écht goed voor jezelf te zorgen. Wanneer je alles uit je dag wilt halen en veel dingen tegelijk doet schiet het er soms bij in om dagelijks de juiste vitamines uit voeding te halen. En dit is natuurlijk wel heel belangrijk! Vitamines dragen bij een goede gezondheid en een fit en energiek gevoel en gemoedstoestand. Eet jij voldoende groentes waar je lichaam alle nodige vitamines uit haalt? Wanneer dit niet het geval is, zoals bij veel Nederlanders, dan is VitOrtho er voor jou! De kwalitatief hoogwaardige supplementen zorgen voor een goede ondersteuning van je gezondheid. Of je het nu heel erg druk hebt met school of werk, sport of vakantie, je lichaam verricht dagelijks topsport om jou te kunnen bijhouden! En daarom kan het geen kwaad om je lichaam hier extra bij te ondersteunen. Je lichaam zal je dankbaar zijn!

Het assortiment

VitOrtho heeft animozuren, co-enzym Q10, kruiden- en plantenextracten, probiotica vezels en enzymen, mineralen, multivitaminen en vitamine A tot E en K in het assortiment. Dat is behoorlijk ruim, dit zorgt ervoor dat er voor iedereen een supplement tussen zit die perfect aansluit bij de manier van leven. Ben jij een fanatieke sporter en sta je regelmatig in de sportschool of juist helemaal niet? Bij VitOrtho zit je goed! Wanneer je twijfelt over welke supplementen er goed passen bij jouw levensstijl hoef je bij VitOrtho niet lang na te denken! Om je een handje te helpen heeft VitOrtho nu een speciale basislijn uitgebracht, de basissupplementen zijn vitamine C, vitamine D, magnesium en visolie. Deze basiscollectie is ter ondersteuning van een goede weerstand en helpt je lichaam om zich nog fitter en actiever te voelen, want een goede gezondheid is de basis van een gelukkig leven!

VitOrtho online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kun je terecht voor een ruime selectie VitOrtho producten. Neem eens rustig een kijkje in het assortiment van dit topmerk bij KoopjesDrogisterij. Wanneer je vragen hebt over het gebruik van de producten van VitOrtho of van andere producten kun je goed terecht bij onze klantenservice! Onze klantenservice is bereikbaar via de chat, e-mail, telefoon en sociale media.