Test alert message!
Zoek binnen de resultaten:
0 artikelen van merk: Modifast


Modifast

De producten van Modifast zijn de meest populaire afslankproducten op dit moment. Werk gericht aan je gewicht! Lekker en toch gezond. Bekijk het ruime assortiment aan Modifast producten.

Modifast

Wanneer je al een tijdje kampt met onzekerheid over je gewicht en je graag aan de slag wil met je gewicht, dan kun je dit het beste op een gezonde en verantwoorde manier doen. De producten van Modifast kunnen je daarbij helpen. Het zijn met stip de meest populaire afslankproducten die bijdragen aan gewichtsverlies. Wil je bijvoorbeeld een eiwitrijk dieet volgen? Lees dan eens onze blog over een eiwitrijkdieet na, daar staan hele goede tips in!

Intensive lijn

De producten van Modifast bestaan uit verschillende lijnen die ieder op een andere manier ondersteunen bij het afvallen. De Intensive lijn helpt je doeltreffend af te vallen, je vervangt een periode je maaltijden door een shake, pudding of door een 7 dagen dieetbox en bouwt daarna weer langzaam op naar gewone maaltijden. Maar, wel zo dat je een gezonde nieuwe levensstijl ontwikkeld en het volhoudt.

Proteïn Shape lijn

De Proteïn Shape lijn bevat een groot assortiment aan lekkere én gezonde producten die veel eiwitten bevatten! Deze eiwitten nemen het hongergevoel weg en zorgt ervoor dat je spieren in tact blijven. Ideale lijn om in shape te blijven.

Modifast helpt je om in shape te raken en te blijven en richt zich niet enkel op afvallen maar ook op fit blijven. De producten uit de Proteïn Shape lijn bevatten een hoop eiwitten en zitten erg laag in koolhydraten, dit is de ideale combinatie tijdens het afvalproces. Het geeft je lichaam een boost, houd je fit én geeft energie! De Proteïn Shape lijn bevat lekkere shakes, snacks en bars die zorgen voor de perfecte ondersteuning tijdens het sporten en afvallen. Op deze manier heb je gedurende de dag verschillende producten in huis die je met een gerust hart kunt eten!

Dé expert op het gebied van afslanken

Bij afvallen is het heel belangrijk om de gezonde balans te vinden tussen de juiste voeding en goede ondersteuning, Modifast is dé expert op dit gebied! De shakes zijn de ideale maaltijdvervangers. Ze zijn er in verschillende smaken zoals aardbei, banaan, vanille, en chocolade. De eiwitrijke shake bevat maar 94 calorieën en past perfect in een gezond dieet. Wanneer je voorkeur uitgaat naar een pudding kun je de vanille en chocoladepudding proberen, hoog in eiwitten en bevat slechts 149 calorieën per pudding! Lekker om de dag mee te beginnen of als tussendoortje. De vanille wordt het meest verkocht, dus duidelijk de favoriet onder de gebruikers. De Shape Bar van Modifast bevat 93 calorieën en is verkrijgbaar in de smaken caramel, cocos, chocolade en pistache. Deze heerlijke snacks zijn ook ideaal om te eten na een intensieve training in de sportschool, de koolhydraten en eiwitten in de reep zorgen voor een energieboost waardoor je na het sporten nog net zo fit en energiek blijft! Wat ons betreft de ideale snack en door de handige verpakking is de Shape Bar ideaal om mee te nemen naar de sportschool maar ook om mee te nemen naar je werk of andere activiteiten. Maar, zit je in de eerste drie weken van het intensieve gewicht verliezen, houd je dan goed aan de voorgeschreven regels van de vier zakjes per dag aangevuld met drinken van water, thee of bouillon.

Modifast online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Super resultaten gehaald? Dat willen we samen met je vieren! Stuur een foto naar info@koopjesdrogisterij.nl en wij juichen je toe! Bekijk het ruime assortiment aan Modifast producten. Bestel je voor meer dan 75 euro? Dan zijn ze verzendkosten gratis! Vandaag besteld is binnen drie werkdagen in huis! Er zijn geen producten gevonden.Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder