Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
2 artikelen van merk: Aleppo
Sorteer op:

Aleppo Zeep en Shampoo

Aleppo Najel gezichtsmasker houtskool (75ml)

Najel gezichtsmasker houtskool € 11,95
Meer over dit product

Aleppo Najel cocooning gift set (1set)

Najel cocooning gift set € 39,00
Meer over dit product

De heerlijke zepen en shampoos worden op een ambachtelijke wijze gemaakt in Aleppo. Het is een plantaardige zeep met een zeer hoge kwaliteit. De bestandsdelen zoals laurierbesolie en olijfolie zorgen voor een goede balans in de Aleppo zepen. Het leuke aan deze soort zeep is, dat deze al 4000 jaar op dezelfde wijze wordt gemaakt. De Aleppo zepen zijn dan ook zeer goed voor je huid. Ook de Aleppo shampoo is beschikbaar voor diverse soorten haar. In principe is er Aleppo shampoo voor elk type haar zowel normaal, vet en droog haar. De bekende Aleppo Loofa natuurspons hebben wij ook in ons assortiment. Met deze spons kun je je huid op een milde maar goede wijze scrubben. Door het gebruik van deze Loofa natuurspons ontstaat er een betere doorbloeding van je huis. De spons wordt gewonnen aan de oevers van de Nijl.

Aleppo producten bestellen bij de Koopjesdrogisterij

Door het grote assortiment Aleppo producten kun je altijd op een overzichtelijke wijze vinden bij de Koopjesdrogisterij wat je zoekt. Wij zorgen ervoor dat je bestelde item snel geleverd wordt op het gewenste adres. De producten van Aleppo zijn ook leuk om als cadeautje te kopen voor je partner, familieleden of vrienden.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder