Test alert message!
 
Sorteer op:
 
1 artikelen van merk: Ayu Health

Ayu-Health

Dit product is niet meer op voorraad en daarom niet/slecht leverbaar.

Ayu Health Opc Draksha 80% (60ca)

OPC Draksha 80%
€ 25,90
Meer over dit product

Het merk Ayu-Health is van Ayurveda Company b.v. uit India, een specialist in planten en hun positieve werking op de gezondheid. Het bedrijf werkt samen met een boerenorganisatie en het Koninklijk Instituut voor de Tropen. De onderneming maakt voedingssupplementen die worden gemaakt met behulp van de kruidenteelt van kleine boeren. Het bedrijf draagt positief bij aan de sociale omstandigheden en financiële ontwikkeling van de lokale bevolking. Voor de Ayu-Health producten wordt gebruik gemaakt van de kennis van vaidya's. Dit zijn lokale experts op het gebied van ayurvedische samenstellingen. Ayu-Health heeft honderden producten voor lichaam en geest, zoals preparaten ten behoeve van de spijsvertering, de luchtwegen en het verhogen van de weerstand. Ayurveda Company maakt gebruik van een netwerk van wetenschappelijke onderzoeksinstellingen op het gebied van kruiden. Op Koopjesdrogisterij.nl vind je voordelig heilzame kruidenpreparaten, zoals Ayu Health Ayu 96 voor de lever en Ayu Health Leanex, dat helpt bij afvallen. Ook bieden wij van dit merk producten aan die worden toegepast in behandelingen, zoals Himalayazout. Dit zout bevat tientallen natuurlijke mineralen.

Veilige supplementen van hoge kwaliteit van Ayu-Health

Je vindt een zeer ruime keuze in supplementen van topmerk Ayu-Health, die met grote zorg samengesteld zijn uit natuurlijke ingrediënten. Alle artikelen zijn uitgebreid getest, zodat giftige concentraties zijn uitgesloten. Ook andere producten van Ayu-Health, zoals aardewerk, zijn bij ons verkrijgbaar. Streef je een gezonde levensstijl na? Bij de Koopjesdrogisterij tref je uitsluitend kwaliteitsmerken aan, die je kunt aanschaffen tegen aantrekkelijke prijzen en die snel naar je verzonden worden. 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder