Test alert message!
Zoek binnen de resultaten:
0 artikelen van merk: Bootea


Bootea Detox

Waar staat Bootea voor?

Bootea wil mensen motiveren en activeren om gezond te leven. Ze zijn er van overtuigd dat gezond en fit blijven geen trend of rage is, maar een levensstijl is. Bootea heeft producten ontwikkeld die perfect passen in een drukke levensstijl. Je wilt natuurlijk niet uuuuren lang bezig zijn met afslanken. Wél wil Bootea je op het hart drukken dat de thee kan helpen bij het afslanken, maar dat een gezonde levensstijl van belang is om de juiste resultaten te behalen.

Detoxen met thee: Teatox!

Helemaal klaar met verschillende detox pillen, sapjes of kuurtjes? Probeer dan de 14-daagse Teatox! Ook verkrijgbaar in een 28-dagen variant. De teatox is een natuurlijke, reinigende thee die je energiek en gemotiveerd laten voelen. Zo bereik jij al je fitnessdoelen! Je drinkt de thee zowel overdag als ’s avonds. Er zit wel verschil in de theezakjes voor overdag en ’s avonds. In de thee voor overdag zit: chinese oolong, yerba, gember, citroengras, venkelzaad, paardebloemblad, siberische ginseng, brandnetelblad en Gotu Kola. In de avondthee zit: pepermuntblad, psyllium-zaden, fenegriekzaden, zoethoutwortel, kliswortel, meidoornblad en gedroogde kokosnoot. Wel handig om rekening mee te houden: de thee is geproduceerd in een fabriek die ook noten verwerkt.

Bootea Teatox Online bestellen bij KoopjesDrogisterij

De bekende producten van Bootea zijn voor een sympathieke prijs te bestellen bij KoopjesDrogisterij. Je kunt op een gemakkelijke wijze Bootea producten bestellen in onze overzichtelijke webwinkel. Je hebt jouw bestelde producten altijd binnen de voor afgesproken termijn in huis. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de scherpe prijzen van KoopjesDrogisterij!Er zijn geen producten gevonden.Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder