Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
3 artikelen van merk: Chiline
Sorteer op:

Chiline afslankproducten

Chiline Fatburner Maxi-slim (120ca)

Fatburner maxi-slim 30% Korting

€ 59,59
€ 41,71
Meer over dit product

Chiline Maxi-bind (90tb)

Maxi-bind 30% Korting

€ 30,79
€ 21,55
Meer over dit product
Dit product is niet meer op voorraad en daarom niet/slecht leverbaar.

Chiline Fatburner Maxi-slim (60ca)

Fatburner maxi-slim 30% Korting

€ 35,95
€ 25,17
Meer over dit product

Chiline is een krachtig vetverbranding- en afslankmiddel van Oce bio, dat helpt bij de verbranding van overtollige kilo’s en hardnekkige vetophopingen op je buik, dijen, taille en billen aanpakt. Chiline is een begrip in de afslankwereld. De producten zijn zowel beschikbaar voor inwendig als uitwendig gebruik. Chiline Fatburner is een effectieve vetverbrander op basis van een natuurlijk chilipeperextract. De ingrediënten rode peper en synephrine in Chiline Fatburner stimuleren het vetmetabolisme. Het natuurlijke voedingssupplement werkt optimaal in combinatie met evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Chiline Fatburner is verkrijgbaar in tabletvorm, die het beste ’s morgens en ’s middags bij de maaltijd kunnen worden ingenomen. Je kunt ook kiezen voor Chiline Fatburner Duo, dat geen 60 maar 120 tabletten bevat. In het assortiment vind je tevens Chiline Afslankgel Fyto-3D. Deze gel, die wordt geleverd met een gratis massageroller, zorgt voor een vermindering van de vetopslag in de huid en cellulitis. Het plantaardige middel van Chiline heeft een corrigerend effect in de probleemgebieden billen, buik, taille en dijen. Bovendien verbetert het de huidelasticiteit. De Chiline vetverbranding- en afslankproducten zijn tegen een scherpe prijs te verkrijgen bij Koopjesdrogisterij.nl.

Koopjesdrogisterij helpt je snel en goedkoop aan Chiline producten

De voedingssupplementen van Chiline zijn overzichtelijk gerangschikt in de online shop van Koopjesdrogisterij en eenvoudig te bestellen. Koopjesdrogisterij beschikt over een deskundige klantenservice, die je bijstaat met al jouw vragen over Chiline producten bestellen, betalen en bezorgen van deze kwalitatieve producten. 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder