Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
1 artikelen van merk: Clarity
Sorteer op:

Clarity Chinese kruidenpreparaten

Clarity Mond En Neus Masker (1st)

Mond en Neus masker € 15,95
€ 9,95
Meer over dit product

Clarity biedt Chinese kruidenpreparaten en maakt onderdeel uit van het productaanbod van TS Products. Naast producten van Clarity, voert deze groothandel een breed assortiment aan homeopathische middelen, gezondheidsproducten en huidverzorgingsproducten van andere merken. Alle producten die TS Products distribueert bevatten natuurlijke bestanddelen, hebben een werking die wetenschappelijk onderbouwd is en worden geleverd met bijsluiters die duidelijke en complete informatie bevatten. Bovendien zijn de producten van deze merken gefabriceerd conform GMP-richtlijnen, waardoor een strikte controle op zowel de grondstoffen als de feitelijke productie van de gezondheidsmiddelen gewaarborgd is. Clarity voldoet aan al deze criteria. Het merk biedt 2 kruidenpreparaten, bedoeld voor mensen met concentratiestoornissen. Clarity ADD is een middel te gebruiken door mensen waarbij de aandachtsstoornissen niet voortkomen uit hyperactiviteit. De doelgroep voor dit middel bestaat uit mensen die te stil of angstig gedrag vertonen, last hebben van dromerigheid, passiviteit of teruggetrokkenheid, een gebrek aan zelfcontrole hebben of een traag leertempo kennen. Clarity-H is bedoeld voor diegenen die eveneens concentratieproblemen kennen, in dit geval juist gekoppeld aan hyperactiviteit oftewel ADHD. Beide middelen worden in vloeibare vorm aangeboden en zijn te gebruiken door volwassenen en kinderen vanaf 5 jaar.

Clarity bestellen bij de Koopjesdrogisterij

De producten van Clarity heb je snel en tegen een aantrekkelijke prijs in je bezit, wanneer je deze online bestelt bij de Koopjesdrogisterij.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder