Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
3 artikelen van merk: Colon Clean
Sorteer op:

Colon Clean voedingssupplementen

Colon Clean Naturel Trio (3x300 Gram)

Naturel Trio 30% Korting

€ 32,85
€ 22,99
Meer over dit product

Colon Clean Colon Clean Naturel (300g)

Colon Clean Naturel 25% Korting

€ 10,95
€ 8,21
Meer over dit product

Colon Clean Naturel Psylliumvezels (165g)

Naturel psylliumvezels 25% Korting

€ 7,30
€ 5,48
Meer over dit product

Colon Clean is een van de consumentenproducten van Sanofi. Dit wereldwijd opererend farmaceutisch bedrijf produceert zowel zelfzorgmiddelen als op recept verkrijgbare geneesmiddelen. Behalve op geneesmiddelen voor menselijk gebruik, richt Sanofi zich ook op de productie van vaccinaties en middelen voor de dierengeneeskunde. De zelfzorgmiddelen van Colon Clean worden op de markt gebracht vanuit Sanofi Consumer Healthcare.

Colon Clean is een van die consumentenproducten en meer een voedingssupplement dan een geneesmiddel. De productnaam is representatief voor de werking van het middel, dat erop gericht is de darmwerking te bevorderen en een normale stoelgang mogelijk te maken. Een belangrijk bestanddeel van het product zijn de zogenaamde Psylliumvezels. Deze vezels zorgen voor volume in de darm en trekken vocht aan. En hiermee wordt een vlotte darmpassage bevorderd. Aangezien het voedingssupplement 100% natuurlijk is, kan het zonder risico ingenomen worden door zwangere vrouwen en ouderen. Daarnaast is Colon Clean geschikt voor personen die een dieet volgen en voor mensen die om andere redenen onvoldoende vezels innemen. Het voedingssupplement dient opgelost te worden in water of in vruchtensap. En ook mengen met yoghurt of soep is een optie. Belangrijk bij het gebruik van dit middel is per dag 1,5 tot 2 liter water te drinken.

Colon Clean bestellen bij Koopjesdrogisterij

Colon Clean maakt onderdeel uit van het assortiment van Koopjesdrogisterij. Het is verkrijgbaar in 2 smaken: Naturel en Orange. Naast dit voedingssupplement brengt Sanofi Consumer Healthcare onder andere producten als Lactacyd, Rhinathiol, Trachitol en Oscillococcinum op de markt. Bij Koopjesdrogisterij kun je voor vele verschillende merken en producten terecht zoals Colon Clean. Colon Clean producten worden altijd snel geleverd door Koopjesdrogisterij. Kijk eens rond

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder