Test alert message!
Zoek binnen de resultaten:
0 artikelen van merk: Dermaforte


DermaForte Verzorgingsproducten

DermaForte is een fabrikant die zich richt op verzorgingsproducten die huidproblemen verhelpen of verzachten. 

De huid is het grootste orgaan van de mens. Allergieën en aandoeningen kunnen tot vervelende ongemakken leiden. Ze zorgen niet alleen voor irritatie, maar hebben ook invloed op iemands uiterlijk. DermaForte biedt een complete productlijn, gericht op de behandeling van een diverse huidaandoeningen. Dit kunnen aandoeningen zijn zoals acne en eczeem, maar ook ongemakken zoals een extreem droge huid. Bij de producten gericht op specifieke huidaandoeningen, hoort onder andere DermaForte Psoriasis huidbalsem. Dit middel is bedoeld voor uitwendig gebruik en bestrijdt een rode, gevoelige en schilferende huid of hoofdhuid. 

Behalve producten ter behandeling van diverse aandoeningen, kent de productlijn ook middelen die gebruikt kunnen worden in specifieke situaties. Zo heeft het merk onder de naam DermaForte zonneallergie, zowel een spray als een crème in het assortiment. Beide producten voorkomen zonneallergie en de vorming van zonneblaasjes. Ze kunnen zowel door volwassenen als door kinderen gebruikt worden. Een ander middel dat gericht is op een meer incidenteel ongemak, betreft DermaForte wrat weg. Dit middel wordt zowel in crèmevorm aangeboden, als in de vorm van een wrattenpen. De meeste producten van DermaForte bestrijden niet alleen de aandoening, maar nemen ook de jeuk weg. Wie te maken heeft met minder verklaarbare vormen van jeuk of huidirritatie, kan die met DermaForte anti-jeuk crème behandelen. 

DermaForte bestellen bij de Koopjesdrogisterij

Producten uit de productlijn van DermaForte zijn makkelijk en snel online te bestellen bij de Koopjesdrogisterij. Er zijn geen producten gevonden.Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder