Test alert message!
Zoek binnen de resultaten:
0 artikelen van merk: Dexsil


Dexsil voor soepele gewrichten en spieren

Dexsil bevat silicium deze bouwstof is van groot belang voor het lichaam. Silicium zit namelijk in botten, bindweefsel, nagels, huid, kraakbeen, bloedvaten van organen en zelfs in haren. Dexsil helpt je op weg als je last hebt van gewrichtsklachten. Deze klachten kunnen zich ontaarden in vervelende pijn, maar ook stijfheid en stramheid. Het silicium in Dexsil versoepelt de gewrichten en de spieren. De gel breng je aan op de plekken waar je het meeste last van hebt. Deze gel moet gemasseerd worden in en rond de plek waar je de meeste hinder hebt. Deze producten zijn niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar oud.

Dexsil producten bestellen bij de Koopjesdrogisterij

Bij de Koopjesdrogisterij kun je terecht voor een ruime selectie Dexsil producten. Voorbeelden hiervan zijn Dexsil Silicium vloeibaar, Forte vloeibaar en gewrichten gel. Het bestelproces is overzichtelijk bij de Koopjesdrogisterij. In een handomdraai heb je je bestelde producten van Dexsil in huis.Er zijn geen producten gevonden.Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder