Test alert message!
Zoek binnen de resultaten:
0 artikelen van merk: Ecopharma


Nieuw: Carbuloss en Lipo-13 voordelig bij Koopjesdrogisterij

Carbuloss is een compacte capsule waar in principe alle bouw- en voedingstoffen zitten die je nodig hebt om op een gezonde wijze de dag door te komen. Deze capsules onderdrukken de eetlust en versnellen de stofwisseling (metabolisme). Door een vakkundig onderzoek zijn de ingrediënten goed uitgebalanceerd zodat Carbuloss een veilige toevoeging is aan je dieet. De resultaten onder de gebruikers van de Carbuloss capsules zijn dan ook positief. Het is mogelijk om binnen een korte periode enkele kilo’s aan gewicht kwijt te raken.

Gebruik Carbuloss en Lipo-13 gecombineerd

Naast Carbuloss kun je het beste om een goed resultaat te behalen ook Lipo-13 gebruiken. Lipo-13 verbrandt de nodige calorieën en vetten en vermindert hierdoor de opstapeling van overtollig vet. Carbuloss in combinatie met Lipo-13 wordt aangeraden door Dr.Oz. In zijn programma kwamen enkel positieve resultaten aan het licht. Lipo-13 neem je in via een tablet voor de maaltijd met 1 tot 2 glazen water. Je kunt het beste ’s morgen en ’s middags een tablet innemen. Carbuloss wordt 30 minuten voor een koolhydraat rijke maaltijd ingenomen. Je mag per dag maximaal 3 Carbuloss capsules innemen. Dankzij de koopjesdrogisterij heb je Carbuloss en Lipo-13 snel in huis.Er zijn geen producten gevonden.Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder