Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
1 artikelen van merk: Gravitamon
Sorteer op:

Gravitamon

Gravitamon Gravitamon (100drg)

Gravitamon 20% Korting

€ 16,99
€ 13,59
Meer over dit product

Gravitamon een van de merken die door het Belgische Omega Pharma op de markt gebracht wordt. In 1987 opgericht door 2 Belgische pharmaciestudenten, is Omega Pharma een relatief jong bedrijf. Het eerste product dat op de markt gebracht werd, was shampoo. Sindsdien volgden vele zelfzorgmiddelen, die vandaag de dag bij een breed publiek bekendheid genieten. Gravitamon is een voedingssupplement, door vrouwen te gebruiken in de periode rondom- en tijdens een zwangerschap. Het zorgt voor een aanvulling van de vitamines en mineralen, die essentieel zijn in deze periode van het leven van moeder en kind. Voor de groei van het ongeboren kind, zijn foliumzuur (vitamine B11) en vitamine D het meest van belang. Foliumzuur draagt bij aan de groei als zodanig. Vitamine D zorgt, in combinatie met calcium, voor een gezonde beenderengroei en bevordert de aanmaak van rode bloedlichaampjes en een normaal werkend immuunsysteem. Een vrouwenlichaam werkt in de periode van een zwangerschap voor twee. Gezonde voeding levert hierdoor niet de juiste hoeveelheid vitamines en mineralen voor haarzelf en haar kind. Om dit tekort aan te vullen bevatten de dragees alle vitamines, vitamine K uitgezonderd. Daarnaast maken ook de zes belangrijkste mineralen onderdeel uit van dit voedingssupplement. De dragees van Gravitamon kunnen met water ingenomen worden, in een dosering zoals vermeld in de bijsluiter. Gravitamon kan het beste gebruikt worden nadat er gestopt is met de anti-conceptie. Hierdoor wordt dadelijk begonnen met de extra behoefte aan foliumzuur

gravitamon

Gravitamon bestellen bij Koopjesdrogisterij

Gravitamon maakt onderdeel uit van het assortiment van Koopjesdrogisterij. Naast dit voedingssupplement brengt Omega Pharma onder andere ook producten als Davitamon, Gehwol voetverzorging, Antigrippine en Wartner op de markt. Gravitamon is altijd voorradig bij Koopjesdrogisterij. 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder