Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
1 artikelen van merk: Jaico
Sorteer op:

Jaico Muggenmelk

Jaico Muggenmelk Spray Met Deet (100ml)

Muggenmelk spray met deet 23% Korting

€ 9,99
€ 7,69
Meer over dit product

Het in 1987 opgericht Jaico maakt muggenmelk die een zeer goede beschermende werking heeft. Door onderzoek in samenwerking met het Tropisch Geneeskundig instituut in Antwerpen, is er een effectief product in de markt gezet die 3000 muggensoorten van over de hele wereld op afstand houdt. De muggen worden niet gedood door Jaico maar op afstand gehouden. Wanneer je erg gevoelig bent voor muggensteken is Jaico het merk waar je het meest prettige bij zult voelen. Een voorbeeld van de mogelijkheden is Jaico Muggenmelk Gel Met Deet. Deze kun je op een eenvoudige wijze aanbrengen op de nog onbeschermde huid. Dit product is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf de leeftijd van 3 jaar.

Jaico Muggenmelk producten bestellen bij Koopjesdrogisterij

Ook is er een handige Jaico beetbalsem pen, deze zorgt ervoor dat de jeukende plek na een beet van muggen, paardenvliegen en wespen verzacht wordt. Je kunt de balsem aanbrengen door de pen op de jeukende plek te positioneren. Dit product is geschikt voor volwassen en kinderen vanaf 2 jaar. Er zijn verschillende producten voor verschillende gebieden. Laat je overtuigen door de scherpe prijzen van de Jaico muggenmelk producten bij Koopjesdrogisterij. Je hebt je bestelde producten van Jaico snel in huis.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder