Test alert message!
Zoek binnen de resultaten:
0 artikelen van merk: Lineshaper


Lineshaper afslankproducten

Lineshaper is een product dat ontwikkeld is voor mensen die willen afvallen. De werkzame stof Ceratona Siliqua komt uit een vezel van de Johannesboom. Het onderdrukt het hongergevoel. De maag heeft veel meer tijd nodig om het eten te verteren, waardoor het hongergevoel langer uitblijft.
Ook bevatten de capsules Lagerstroemia Speciosa, afkomstig van de Banababoom, die voorkomt dat eten wordt opgeslagen als vet.
De capsules kun je met water innemen. En het beste is dit voor de hoofdmaaltijd te doen. In de maag zwelt het poeder op als een dikke pap. Dit zorgt ervoor dat de eetlust afneemt, waardoor de inname van calorieën lager zal zijn. In de webshop van Koopjesdrogisterij vind je twee verschillende producten van Lineshaper. Zo is er de standaard Lineshaper verpakking met 90 capsules en de Lineshaper Duo met 2 keer zoveel capsules tegen een relatief lagere prijs.

Bestel Lineshaper bij Koopjesdrogisterij

Lineshaper bestel je altijd gemakkelijk en tegen een scherpe prijs bij Koopjesdrogisterij. Ben je benieuwd naar de werking ervan en wil je het proberen? Bestel dan eerst de standaardverpakking met 90 capsules. Ben je er al bekend mee en overtuigd van de werking? Ga dan voor Lineshaper Duo. Meer capsules voor een lagere prijs. Dus nog meer voordeel.Er zijn geen producten gevonden.Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder