Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
1 artikelen van merk: Naloc
Sorteer op:

Naloc kalknagels

Dit product is niet meer op voorraad en daarom niet/slecht leverbaar.

Naloc Kalk- Schimmel -nagel Duo (2 X 10 Ml)

Kalk- Schimmel -Nagel duo € 59,90
€ 50,39
Meer over dit product

Wie wil er geen mooie voeten zonder kalknagels. Als je last van kalknagels hebt, ben je niet de enige. Uit onderzoek blijkt dat meer dan twee derde van de Nederlandse bevolking last heeft van schimmelnagels, gelukkig is er Naloc. Dankzij de unieke formule van Naloc kun je de strijd aan met vervelende en lelijke rare schimmelnagels. De kalknagel zal na verloop van tijd weer gezond zijn er weer mooi uit gaan zien door het gebruik van Naloc. Je kunt maar zo een schimmelnagel oplopen. Dit komt omdat een schimmelnagel behoorlijk besmettelijk is. Het kan gebeuren dat je het oploopt tijdens het sporten of zwemmen. Zorg dan ook altijd voor goede hygiëne. Door Naloc te gebruiken ben je binnen no-time verlost van je kalknagel. Naloc Duo is een ideaal wapen in de strijd tegen kalknagels. 

Naloc bestellen bij de Koopjesdrogisterij

Je kunt Naloc bestellen bij de koopjesdrogisterij voor een sympathieke prijs. Het voordeel van ons is, dat je snel jouw bestelde producten van Naloc in huis hebt. Bij de Koopjesdrogisterij kun je gemakkelijk Naloc bestellen! Naloc zorgt ervoor dat je nagels weer toonbaar zijn, twijfel niet en bestel!

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder