Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
7 artikelen van merk: Nannycare
Sorteer op:

De Nieuw-Zeelandse geit is op jouw baby voorbereid!

Nannycare Peutermelk Van Geiten 3 Trio (3x 900g)

Peutermelk van geiten 3 trio € 119,85
€ 87,73
Meer over dit product

Nannycare Opvolgmelk Van Geiten 2 Trio (3x 900g)

Opvolgmelk van geiten 2 trio € 119,85
€ 87,73
Meer over dit product

Nannycare Peutermelk Van Geiten 3 (900g)

Peutermelk van geiten 3 € 39,95
€ 29,89
Meer over dit product

Nannycare Opvolgmelk Van Geiten 2 (900g)

Opvolgmelk van geiten 2 € 39,95
€ 29,89
Meer over dit product

Nannycare Peutermelk Van Geiten 3 (400g)

Peutermelk van geiten 3 € 19,95
€ 15,95
Meer over dit product

Nannycare Zuigelingenmelk Van Geiten 1 (400g)

Zuigelingenmelk van geiten 1
€ 16,95
Meer over dit product

Nannycare Zuigelingenmelk Van Geiten 1 (900g)

Zuigelingenmelk van geiten 1
€ 32,95
Meer over dit product

 

Het is bekend dat borstvoeding geven de beste voeding is voor je kleintje, toch zoek je soms naar een alternatief. Wanneer koemelk geen optie is dan staat Nannycare voor jullie klaar. Nannycare maakt kwalitatieve zuigelingenvoeding én peutermelk gemaakt van geitenmelk. Het bijzondere van geitenmelk zijn de vetbolletjes. Die zijn meer dan een kwart kleiner dan bij koemelk en worden sneller opgenomen. Het ligt minder zwaar op de maag en draagt bij aan rustige darmen.

Doordat de volle onbewerkte geitenmelk gebruikt wordt als basis behoudt het de gunstige natuurlijke eigenschappen. Het is lekker zacht en romig van smaak zonder dat het de sterke geur van geitenmelk heeft.

 

Het is uiteraard net als koemelk verrijkt met extra ijzer, calcium  en vitamines C en D. Het is wel een alternatief voor kinderen met intolerantie voor koemelk, maar niet voor een koemelkallergie. Overleg in geval van een (vermoeden van) allergie altijd met je huisarts.

 

De geiten die het melk produceren voor Nannycare zijn afkomstig uit Nieuw-Zeeland. Hier staan de geiten verdeeld over 69 boerderijen. Waar met de grootste aandacht en liefde voor ze gezorgd wordt. Omdat ze vers voer eten is de samenstelling van de geitenmelk ook beter. In de geitenmelk zitten geen onnodige toevoegingen. Bij Koopjesdrogisterij vind je verschillende soorten geitenmelk zoals: Nannycare geitenmelk volledige zuigelingenvoeding, Nannys peutergeitenmelk Geitenmelk begint steeds populairder te worden bij een brede doelgroep aan ouders die het beste willen voor hun kleintje!

 

Nannycare producten bestel je snel en voordelig bij Koopjesdrogisterij!

Het bestellen van de Nannycare producten gaat heel gemakkelijk en overzichtelijk bij Koopjesdrogisterij. De producten worden snel bij je thuisbezorgd zodat de kleine kan genieten van de Nannycare producten! De verschillende producten van Nannycare shop je altijd in ruime voorraad en extra fijne prijzen in onze webshop. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de fijne prijzen!

 

Heb jij nog aanvullingen en tips die wij kunnen gebruiken? Is jouw baby of peuter opgeknapt na het drinken van Nannycare melk? Of verdient jouw baby een fame moment op onze Facebookpagina? Stuur een foto! Vinden we leuk.

 

We zijn super benieuwd naar je ervaringen. Mail ons jouw verhaal of foto naar info@koopjesdrogisterij.nl. De leukste ervaringen ontvangen een leuk Nannycare pakket! 

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder