Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
2 artikelen van merk: Pharmaccent
Sorteer op:

Pharmaccent Cholesterol verlagen

Pharmaccent Zerochol Duo (2x90)

Zerochol Duo € 64,30
€ 51,64
Meer over dit product

Pharmaccent Zerochol (90tb)

Zerochol € 32,15
€ 26,50
Meer over dit product

Bij een te hoog cholesterol is het verstandig om in te grijpen. Door het gunstige effect van Pharmaccent is dit mogelijk. Pharmaccent Zerochol heeft plantensterolen die er voor zorgen dat de bloedcholesterolspiegel verlaagd. Er is een gunstig effect als er een dagelijkse inname plaatsvindt van 1,5g tot 2,4g. De tabletten van Pharmaccent Zerochol bevatten 0,8 gram plantensterolen. Het effect is nog groter als de tabletten worden ingenomen tijdens de maaltijd. Dit heeft er mee te maken dat dan niet alleen het cholesterol word tegenhouden die het lichaam aanmaakt, maar ook de cholesterol die uit de voeding wordt gehaald tijdens het diner. Hierdoor werkt dit product extra goed.

Pharmaccent bestellen bij de Koopjesdrogisterij

Zoals je van ons gewend bent zorgen wij ervoor dat je bestelde product van Pharmaccent snel geleverd wordt. Kijk eens rond tussen de verschillende producten en laat je overtuigen door de scherpe prijs. De verschillende producten van Pharmaccent zijn altijd voordelig geprijsd.

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder