Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
3 artikelen van merk: Pharmafood
Sorteer op:

Pharmafood

Pharmafood Blasecare (100ca)

Blasecare € 27,49
€ 16,89
Meer over dit product

Pharmafood Blasecare (50ca)

Blasecare 30% Korting

€ 15,49
€ 10,84
Meer over dit product

Pharmafood Blasecare Utipro Plus (15ca)

Blasecare Utipro plus € 17,95
€ 12,57
Meer over dit product

Pharmafood doet je blaas goed!

Het product BlaseCare van Pharmafood biedt een unieke combinatie van ‘’De Heilige Drie-eenheid‘’ voor jouw blaas: vitamine C, D-Mannose en Cranberry extract (Cran-Max®). Vitamine C speelt een belangrijke rol bij het afweersysteem, het ondersteunt en verhoogt de weerstand in de blaas. BlaseCare’s unieke Cran-Max® (cranberry extract) bevat de gehele cranberry, dus vruchtvlees, schil, zaad , zuren en sap. Hierdoor gaat niets verloren. Cranberry extract staat bekend om zijn antimicrobiële effecten heeft en de kans op terugkerende urineweginfecties verlaagt. Bij de productie wordt er gebruik gemaakt van een gepatenteerde techniek genaamd BioShield®, waardoor alle bestanddelen goed worden bewaard. D-Mannose is een natuurlijke vorm van suiker wat als werkzaam middel gebruikt wordt bij urineweginfecties zoals blaasontsteking.

Naast BlaseCare heeft Pharmafood ook BlaseCare Utipro Plus, een medisch hulpmiddel voor het bedwingen en voorkomen van blaasontsteking op basis van propolis, hibiscus extract, gelatine en xyloglucaan. Propolis is een substantie gemaakt door honingbijen en staat bekend om zijn geneeskrachtige werking en het werkt bacterie- en schimmeldodend. Vandaar dat bijen het ook gebruiken om ziekteverwekkers buiten hun waardevolle nest te houden. Hibiscus extract bevat plantzuren en is rijk aan alkaloïden, fytosterol en antioxidanten. De combinatie van Xyloglucaan en gelatine leggen een beschermende film in de darm en verhindert dat de E.colibacterie zich gaat verspreiden.

Kortom, ‘’care’’ voor je blaas met BlaseCare

Pharmafood producten online bestellen bij KoopjesDrogisterij.nl

Beide producten, BlaseCare en BlaseCare Utipro Plus, zijn online te bestellen bij KoopjesDrogisterij.nl met BlaseCare beschikbaar in verpakkingen van 50 en 100 capsules, zodat je als klant bij KoopjesDrogisterij.nl de keuze hebt in de hoeveelheid die je nodig hebt! Wanneer je vragen hebt over een product van Pharmafood of uit onze webshop kan je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én social media.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder