Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
3 artikelen van merk: Pharmafood
Sorteer op:

PharmaFood voedingssupplementen

Pharmafood Blasecare (100ca)

Blasecare € 27,49
€ 17,98
Meer over dit product

Pharmafood Blasecare (50ca)

Blasecare € 15,49
€ 10,84
Meer over dit product

Pharmafood Blasecare Utipro Plus (15ca)

Blasecare Utipro plus € 17,95
€ 12,57
Meer over dit product

Wat is Pharmafood?

PharmaFood is een leverancier van voedingssupplementen en zelfzorgmiddelen. Het bedrijf biedt zowel producten die specifieke klachten verlichten, als middelen met een preventieve werking. Afhankelijk van het type product, worden de voedingssupplementen en zelfzorgmiddelen van PharmaFood aangeboden als siroop, in poedervorm of als capsules.

Pharmafood Blasecare

Een product dat onderdeel uitmaakt van het assortiment van dit merk is PharmaFood Blasecare. Dit middel verhoogt de weerstand in de blaas en zorgt voor gezonde urinewegen. Het middel bevat niet alleen cranberry extract, maar ook D-mannose en vitamine C en is zowel in kuurvorm als dagelijks te gebruiken. Een ander populair product van PharmaFood is PharmaFood Blasecare Utipro Plus. Dit medische hulpmiddel bedwingt en voorkomt een blaasontsteking. Op basis van propolis, hibiscus extract, gelatine en xyloglucaan.

PharmaFood Online bestellen bij KoopjesDrogisterij

De bekende producten van PharmaFood zijn voor een sympathieke prijs te bestellen bij KoopjesDrogisterij. Je kunt op een gemakkelijke wijze PharmaFood producten bestellen in onze overzichtelijke webwinkel. Je hebt jouw bestelde producten altijd binnen de voor afgesproken termijn in huis. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de scherpe prijzen van KoopjesDrogisterij!

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder