Sorteer op:
 
3 artikelen van merk: Pharmafood

PharmaFood voedingssupplementen

Pharmafood Blasecare (50ca)

Blasecare 25% Korting

€ 13,95
€ 9,95
Meer over dit product

Pharmafood Blasecare (100ca)

Blasecare € 24,95
€ 15,95
Meer over dit product

Pharmafood Blasecare Trio (3x 100caps)

Blasecare trio € 74,85
€ 44,95
Meer over dit product

PharmaFood is een leverancier van voedingssupplementen en zelfzorgmiddelen. Het bedrijf biedt zowel producten die specifieke klachten verlichten, als middelen met een preventieve werking. Afhankelijk van het type product, worden de voedingssupplementen en zelfzorgmiddelen van PharmaFood aangeboden als siroop, in poedervorm of als capsules. Een product dat onderdeel uitmaakt van het assortiment van dit merk is PharmaFood Blasecare. Dit middel verhoogt de weerstand in de blaas en zorgt voor gezonde urinewegen. Het middel bevat niet alleen cranberry extract, maar ook D-mannose en vitamine C en is zowel in kuurvorm als dagelijks te gebruiken. Een ander populair product van PharmaFood is PharmaFood Colon Clean Zuiverend. Dit middel wordt geleverd in poedervorm en is te koop in verpakkingen in twee grootten. Het middel biedt ondersteuning bij de opbouw van een goede darmflora en versterkt deze. Een ander voorbeeld van een product van dit merk is PharmaFood Calcium Plus, dat zorgt voor sterke botten en ontspannen spieren. Naast deze producten, biedt het merk onder andere ook middelen die zorgen voor gezonde luchtwegen of die een positief effect hebben op het cholesterol.

PharmaFood bestellen bij de Koopjesdrogisterij

Bent u op zoek naar producten van PharmaFood? Dan kunt u hiervoor online terecht bij de Koopjesdrogisterij. U kunt ze aanschaffen voor een aantrekkelijke prijs en de bestelde artikelen worden snel aan u geleverd.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder