Test alert message!
Zoek binnen de resultaten:
0 artikelen van merk: Schiff


Schiff voedingssupplementen

Schiff bestaat al sinds 1936 en is dus al jarenlang bezig om gezondheid en een actieve levensstijl te promoten. MegaRed is een van de merken, waarmee Schiff probeert de gezondheid van ons hart te ondersteunen. De Koopjesdrogisterij heeft diverse supplementen van MegaRed in het assortiment, zoals de MegaRed 300 gram, de MegaRed 500 gram en de MegaRed Krill Olie 500 gram. De producten van Schiff zitten vol met omega-3 vetzuren en antioxidanten, die meehelpen aan een gezond hart en gezonde bloedvaten. Dankzij de toegevoegde fosfolipiden wordt het omega-3 makkelijk vervoerd naar de plaatsen in je lichaam die dat nodig hebben: de cellen. Ook zorgen de fosfolipiden ervoor dat de capsules geen vissmaak achterlaten en dat de MegaRed capsules makkelijk verteren in je maag. Schiff vindt het niet alleen belangrijk dat je gezond blijft, maar ook dat de visstand op peil blijft. Daarom wordt het krill geoogst volgens internationale maatstaven en worden er tijdens het oogsten geen andere vissoorten omhoog gehaald. Zo kunnen ook onze kinderen en kleinkinderen genieten van de prachtige oceanen. 

Bestel jouw Schiff producten bij de Koopjesdrogisterij

Zorg goed voor je hart en bloedvaten en bestel jouw Schiff-supplementen bij de Koopjesdrogisterij. Dankzij onze vlotte service heb je al je Schiff-producten al binnen enkele werkdagen in huis. Betalen is heel eenvoudig. Wanneer je vragen hebt, kun je gewoon contact met ons opnemen. Wij helpen je graag!Er zijn geen producten gevonden.Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder