Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
2 artikelen van merk: Sleepzz
Sorteer op:

Sleepzz

Bij Sleepzz begrijpen ze hoe belangrijk een goede nachtrust voor je is. Een fijne dag begint immers de nacht ervoor. Door te slapen laad je dagelijks je batterij weer op. Daarom is een goede nachtrust zo ontzettend belangrijk en daar helpen wij je graag bij. Sleepzz, slaap lekker! Lees meer…

Sleepzz Melatonine citroenmelisse (50tb)

Melatonine citroenmelisse 50% Korting

€ 13,99
€ 6,99
Meer over dit product

Sleepzz Slaapfit (30st)

Slaapfit 30% Korting

€ 13,99
€ 9,79
Meer over dit product

Het belang van slapen

Slaap is goed voor de gezondheid. Dat hoor je natuurlijk heel vaak. Maar is ook écht waar. Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je tot rust komt van de drukke dag die je hebt meegemaakt. Zowel lichamelijk als geestelijk. Wanneer je niet genoeg slaapt, dan lukt het vaak niet om je drukke dag te verwerken en dit kan van invloed zijn op je dagelijks functioneren.

Goed slapen, hoe doe je dat?

Om goed te kunnen slapen is het handig dat je voor jezelf een slaapritme creëert. Op hetzelfde tijdstip naar bed gaan en weer opstaan is dan de eerste stap. Van te voren natuurlijk wel even bedenken hoeveel uur slaap je wilt pakken. Daarnaast is het verstandig om na te gaan hoeveel blauw licht je in de uren voor het slapengaan tot je neemt. Blauw licht komt van je telefoon-, tablet- of computerscherm. Dit blauwe licht kan van invloed zijn op de aanmaak van het slaaphormoon melatonine. Melatonine is een lichaamseigen stofje dat een belangrijke rol speelt bij het slaap-waakritme. Melatonine wordt geproduceerd in de hersenen, om precies te zijn in de pijnappelklier. De productie van melatonine varieert door de blootstelling aan licht, of beter nog het gebrek aan licht. Als het donker wordt krijgt het lichaam een seintje dat het tijd is om te gaan slapen. Als het ’s morgens weer licht wordt, wordt de melatonine aanmaak geremd, waardoor je wakker wordt. Zo bepaalt het daglicht je slaap-waakritme. Tot slot is een goed geventileerde kamer ook fijn. Je slaapkamer moet goed donker, koel en voldoende geventileerd worden. Dat zijn de beste condities waaronder je lichaam tot rust komt. Ervaar je na deze tips nog moeite met slapen? Probeer dan eens Sleepzz slaapfit, met vitamine B. Vitamine B6 en B12 zorgen mede voor je weerstand en ondersteunen het immuunsysteem. Vitamine C werkt als anti-oxidant voor het behoud van gezonde weefsels en cellen en verhoogt de ijzeropname.

Oei, ik snurk!

Heel vervelend, die snurkende partner naast je. Een kussen gooien heeft ook geen zin, want het gesnurk begint zo weer. Toch is het ook vervelend voor degene die snurkt. Het blijkt dat de meeste snurkers ’s ochtends ook vaak moe wakker worden. Het snurken wordt vaak veroorzaakt doordat je keelspieren zich ontspannen en de keelholte smaller wordt. Om adem te halen moet er lucht door de keelholte. Hierdoor gaan de weefsels (zoals je gehemelte en huig) trillen. En dat is het uiteindelijke snurkgeluid wat je hoort. Hoor je het geronk overdag nog? Verschrikkelijk! Probeer eens Sleepzz anti-snurk Spraysysteem. Sleepzz Anti-snurk vermindert de trillingen van het zachte weefsel door het actief aan te spannen van dit weefsel. Super handig, toch?

Met tandenknarsen zit je bij Sleepzz ook goed!

Tandenknarsen. Heel vervelend! Vaak heb je zelf niet eens door dat dit gebeurd. Je herkent dit doordat je vaak opstaat met een gespannen kaak. De kaakspier is namelijk één van de sterkste spieren in je lichaam. Je kan er goed veel kracht mee zetten! Bij tandenknarsen hebben voornamelijk de tanden het zwaar te verduren. Met Sleepzz Anti-tandenknars gebitsbeschermer verminder je slijtage aan je tanden en voorkom je ook dat irritante, knarsende geluid.

Sleepzz online kopen bij KoopjesDrogisterij

Je shopt de producten van Sleepzz extra voordelig en snel bij Koopjesdrogisterij.nl. Na het bestelproces ontvang je de producten al snel in huis zodat je goed en snel aan de slag kunt met je nieuwe slaapritme! Vanaf 75,- euro heb je al gratis verzending. Wanneer je vragen hebt over een product van Sleepzz of uit onze webshop kan je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én social media.

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder