Test alert message!
Zoek binnen de resultaten:
0 artikelen van merk: Treedo


Treedo Voedingssupplementen

Treedo is een merk, dat voedingssupplementen aanbiedt die zijn gericht op het onderhouden en verbeteren van het bewegingsapparaat. De producten van Treedo ondersteunen in de aanmaak van collageen en hebben een positief effect op de kwaliteit van het kraakbeen. Daarnaast zorgen deze voedingssupplementen voor de instandhouding van soepel bindweefsel, sterke botten en het behoud van de spierfunctie. Mensen die de producten van dit merk gebruiken, doen daarmee niet alleen hun bewegingsapparaat goed. De voedingssupplementen hebben, afhankelijk van het product, ook een positief effect op het gebit, het hart en de bloedvaten.

Vier productlijnen van Treedo

Treedo onderscheidt binnen haar assortiment vier productlijnen. Treedo Basis Plus, Treedo Comfort Plus en Treedo Compleet bevatten Glucosamine, dat zorgt voor soepele gewrichten, Vitamine C en D, Koper en Calcium. Bij Treedo Comfort Plus is daaraan Chondroïtine, een lichaamseigen stof die gezond kraakbeek ondersteunt, toegevoegd. Treedo Compleet bevat bovendien Mangaan voor sterke botten, Vitamine E en visolie. De Boswellia serrata in dit product houdt de gewrichtskapsels ontspannen. Het vierde product van Treedo is een innoverend voedingssupplement, Treedo Krillolie met Mangaan en Vitamine C. De Krillolie waaraan dit product haar naam ontleent is een natuurlijk product, afkomstig uit de zee, met maar liefst 60 Omega-3 vetzuren.

Treedo bestellen bij Koopjesdrogisterij

De producten uit het assortiment van Treedo kunt u voordelig en eenvoudig online bestellen bij Koopjesdrogisterij. Kijk eens rond een laat je overtuigen door de scherpe prijzen.Er zijn geen producten gevonden.Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder