Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
5 artikelen van merk: Woobamboo
Sorteer op:

Woobamboo

Who? Het is Woobamboo! De mondverzorgingsprodupakketjcten van Woobamboo zijn milieuvriendelijk en erg duurzaam. Het handvat van de tandenborstels is bijvoorbeeld gemaakt van bamboe. Lekker organisch, duuraam geteeld, biologisch afbreekbaar én zeer stijlvol. Flosdraadje nodig? Het Flosdraad van Woobamboo is gemaakt van biologisch afbreekbaar zijde. Lees meer…

Woobamboo Eco Floss Munt 37 Meter (1st)

Eco floss munt 37 meter 15% Korting

€ 9,99
€ 8,49
Meer over dit product

Woobamboo Tandenborstel Adult Super Soft (1st)

Tandenborstel adult super soft € 4,49
€ 3,73
Meer over dit product

Woobamboo Tandenborstel Adult Medium (1st)

Tandenborstel adult medium € 4,49
€ 3,73
Meer over dit product

Woobamboo Tandenborstel Kids Sprout (1st)

Tandenborstel kids sprout € 4,49
€ 3,73
Meer over dit product

Woobamboo Tandenborstel Adult Soft (1st)

Tandenborstel adult soft € 4,49
€ 3,73
Meer over dit product

Weg met plastic, hallo Woobamboo

Bamboe is hot. En plastic juist niet. Wat zijn we gewend geraakt aan al dat plastic om ons heen. Denk maar eens aan plastic flesjes, plastic bekers en noem maar op. Zelfs je tandenborstel is van plastic, of niet?! Een Woobamboo tandenborstel is een alternatief voor de typische plastic of nylon tandenborstel, waarvan elk jaar meer dan twee miljoen bij het vuilnis belandt. Oh ja, gezien de tandenborstels van bamboe wordt gemaakt komt natuurlijk direct de volgende vraag bij je binnen: en de panda’s dan? Geen zorgen, de panda’s staan hier los van. De tandenborstels van Woobamboo worden gemaakt van MOSO bamboe. Dit eet de panda juist niet. Wist je dat MOSO bamboe wel een meter per dag kan groeien? Bang voor bacteriën die in de bamboe zitten? Geen zorgen, bamboe is van naure antimicrobieel. Dat houd in dat er geen bacteriën groeien op het handvat van jouw Woobamboo tandenborstel. Het Woobamboo flosdraad is gemaakt van organische zijde en verpakt in plantaardig plastic. Kan dat?! Jazeker! De verpakking is dan ook direct de flosdispenser. Hoe handig! Woobamboo is er voor iedereen. Zo hebben ze tandenborstels voor volwassenen in supersoft, soft en medium. Ook voor kinderen is er een Woobamboo Tandenborstel voor kids. Ook nog eens met een te gek kleurtje! Maak tandenpoetsen weer leuk!

Woobamboo online kopen bij KoopjesDrogisterij.nl

Bij KoopjesDrogisterij kun je terecht voor Woobamboo producten. Kijk eens rustig rond bij dit populaire merk van KoopjesDrogisterij. De producten van Woobamboo bestel je gemakkelijk en snel bij Koopjesdrogisterij.nl. En, vanaf 75 euro heb je al gratis verzending. Binnen 3 dagen heb je je pakket in huis. Snel bezorgd!

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder