Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

No Worm No worm pro kitten (2tb)

Productomschrijving

Het nummer 1 ontwormmiddel van de dierspecialist: No Worm Pro!

Met No Worm Pro bestrijd je de lint-, spoel-, haak-, en vossenlintwormen bij jouw kleine kat en kitten.
Werkzame stof: Milbemycine oxime, Praziquantel.
Voor katten van 0,5 tot 2 kg.

Het belang van ontwormen Om te voorkomen dat jouw kleine kat of kitten last krijgt van een ernstige wormbesmetting is het van belang dat je minimaal 4 keer per jaar ontwormt. Voor de gezondheid van huisdier en gezin is het van belang om regelmatig te ontwormen. Meer informatie over ontwormen vind je op de website van de ESCCAP.

Gemakkelijk toe te dienen No Worm Pro heeft smakelijke mini tabletten wat het toedienen zeer eenvoudig maakt. De combinatie van een minitablet en een omhulsel met vleessmaak, maakt het dat No Worm Pro zeer goed geaccepteerd wordt bij honden én katten.

Een verpakking No Worm Pro kleine kat en kitten bevat 2 tabletten.

Toedieningswijze Toedienen van No Worm Pro kun je het beste met of na het voer geven. Door de minitabletten neemt 40% van de katten het tabletje zo uit de hand. Mocht dit niet lukken dan kun je het tabletje door het voer doen of Easypill gebruiken. Easypill is een kneedbare substantie waar de meeste honden gek op zijn. Verstop de pil in een stukje Easypill en je kat zal niet merken dat er een tabletje in zit. Onderzoek wijst uit dat 98% van de katten een pil door het voer eet.

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Dosering No Worm Pro kleine kat en kitten
0,5 – 1kg ½ tablet
>1 – 2kg 1 tabletten

Een veilig diergeneesmiddel Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft No Worm Pro geregistreerd als diergeneesmiddel. Diergeneesmiddelen worden regelmatig gemonitord in het kader van geneesmiddelen bewaking. Er is aangetoond dat No Worm Pro veilig en effectief is en aan alle wettelijke eisen voldoet.

Overige informatie over dit product

SKU
835279
Merk
No Worm
EAN
08713112003778
Inhoud
2tb
RVG registratienummer
NL 113806
RVH registratienummer
NL 113806

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95