Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Ob Tampons pro comfort normaal (16st)

16st
Adviesprijs € 3.85 € 3.77
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Extra comfort en gemakkelijk inbrengen! 

o.b.® ProComfort® zorgt voor gemakkelijk inbrengen en een betrouwbare bescherming dankzij het unieke SilkTouch® omhulsel, gebogen groeven en Smooth Technology voor een gladder tamponoppervlak.

- o.b.® ProComfort® met het unieke, zachte SilkTouch® omhulsel glijdt soepel voor gemakkelijk inbrengen en verwijderen en biedt een optimaal draagcomfort.
- Smooth Technology is de nieuwste verbetering voor een nog gladder tamponoppervlak.
- Gebogen groeven leveren een betrouwbare bescherming: vocht wordt doeltreffend naar de kern van de tampon geleid.


Samenstelling
De absorberende vezels van o.b tampons bestaan uit cellulosevezels (viscose) en voldoen aan de overeenkomstige zuiverheidseisen van de Europese Farmacopee. Daarnaast hebben zij een buitenlaag van verschillende polymeren (polyethyleen en/of polypropyleen en/of polyester), zoals de Silk Touch®-laag voor o.b tampons, voor gemakkelijk inbrengen en verwijderen.

Het tamponkoordje is gemaakt van synthetische vezels of een mix van synthetische vezels en katoen voor tampons met inbrenghuls. De inbrenghuls is gemaakt van plastic.

Gebruik
De eerste stap is, kijken welke houding voor jou het prettigst is om de tampon in te brengen: misschien is dit zittend op het toilet, of juist staand met één voet op de badrand. Onderzoek voorzichtig in welke richting je de tampon het eenvoudigst kunt inbrengen. Probeer eventueel een paar verschillende manieren om te ontdekken wat voor jou het beste werkt. Je moet de tampon met je wijsvinger zachtjes op zijn plaats, achterin de vagina, duwen.

Distributeur
Johnson & Johnson Consumer B.V.
Postbus 188
3800 AD Amersfoort

Overige informatie over dit product

Merk
Ob
SKU
839365
EAN
3574661322704
EAN 2
3574660234428
EAN 3
3574661129051
Inhoud
16st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95